tiistai 9. helmikuuta 2021

Urheilun eläimet

 Joukkueurheilussa löytyy paljon eläimiä. Tarkoitan joukkueiden nimiä. Eläimet antavat kuvaa voimasta ja taistelusta. Sitähän se joukkueurheilu toki on. Raivoisaa yritystä, petomaisia taistelua ja nopeaa liikettä. Toki joukkueurheilu on myös paljon muuta, mutta miksei myös eläimellistä toimintaa.

Maajoukkueiden lempiniminä ovat tutut Leijonat ja Huuhkajat. Liigajoukkueita ovat Kärpät, Ilves ja Pelicans. Mestiksestä tulevat Peliitat. Alemmilta tasoilta Kiekko-Ahmat, Jääankat, Haukat, Karhu. Lentopallossa Tiikerit ja Ducks (Ankat). Salibandyssä Karhut ja Hawks (Haukat). Koripallossa Korihait, Kobrat, Karhu, Seagulls (Lokit), Bisons (Biisonit) ja Cats (Kissat). Pesäpallossa Pesäkarhut ja Lohi. Amerkikkalainen jalkapallo on täynnä eläimiä : Tigers, Roosters (Kukot), Wolves (Sudet), Jaguars, Goats (Pukit), Falcons (Jalohaukat), Eagels (Kotkat), Panthers, Crocodiles ja Bulldogs, 

Paljon mukavia eläimiä on jäänyt ilman seuraa. Hevoset, Lehmät, Koirat, Hirvet, Porot, Perhoset, Talitintit, Lepakot, Ampiaiset, Kärpäset, Sammakot, Madot, jne.

Oma suosikkini on Sibbo Vargarna eli Sipoon Sudet. Jalkapalloa. Siinä on jotain pelottavaa uhkaa, mutta myös Etelä-Suomen lämmintä huumoria.



Ei kommentteja: