maanantai 11. lokakuuta 2021

Paljastuksia

 Paul McCartney paljasti pitkään pimennossa olleen salaisuuden, kuka hajoitti aikoinaan Beatlesit. Se oli John Lennon. Pyöreitä täyttävä (80v.) McCartney kertoi, että Lennonin kuviot Yoko Onon kanssa johtivat bändin hajoamiseen. Yleensä on kuviteltu, että bändin olisi harjoittanut McCartney, joka kertoi ensimmäisenä bändin hajoamisesta vuonna 1970. Nuoremmalle väelle kerrottakoon, että tämä Beatles oli aikoinaan bändi. Se vaikutti kuusikymmentäluvun lopulla Liverpoolissa Englannissa. Eipä olisi uskonut, että Beatles hajosi Lennonin takia !

Pyöreitä täyttävä Joel Hallikaisen kertoo, millaista oli olla 90-luvun tähti. Koko viikko maanantaista sunnuntaihin painettiin töitä. Silloin elettiin yhtenäiskulttuurissa. Jos naama oli telkussa, olit kuuluisuus. Hallikaisen piti paeta naisia ja apuna oli turvamies. Kuumat naiset piirittivät miestä joka paikassa. Hallikaisen tuli tutuksi ja kuuluisaksi Tuttu Juttu-nimisestä ohjelmasta.  Hallikainen oli iskelmätähti, jonka suurin hitti oli Kuurankukka. Miestä vietiin jatkuvasti keikoille ja tanssilavan tekivät uusia yleisöennätyksiä. Hallikainen oli 90-luvun kuuma seksisymbooli. Oli se hurjaa aikaa se 90-luku !

Suomalaisten keskimääräinen palkka on paljastettu. Mediaanipalkka on 3.217 €/kk. Miehillä enemmän ja naisilla vähemmän. Jos siis ansaitset alle tuon summan, voi voi. Ei voi kun valittaa. Olet luuseri. Jos taas tulosi ovat isommat kuulut parempaan kansanosaan. Ylin kymmenys ansaitsee tosin yli viisi tonnia, mutta vastaavasti alin kymmenys ansaitsee vähemmän kuin 2.200 €. Siinä sitä on taas ihmettelemistä. Miten tässä näin kävi ? Voin paljastaa, että kuulun tähän köyhempänä puolikkaaseen. Eli köyhään kansan osaan. Ei ne suuret tulot vaan ne olemattomat menot. Muuta paljastettava ei ole. 

Iltapäivälehtien takiainen ja ulkonäöllä miljoonatiliä tekevä Ex-missi Sara Sieppi paljastaa, että hän osti kesämökin sokkona. Ihan totta ! Näkemättä mökkiä ? Nyt Sieppi pääsi viimeinkin katsomaan ostostaan paikan päälle. Hienolta näyttää. Lehtikuvaajaksi sattui sopivasti paikalle. Päärakennus on iso ja perinteisellä punamaalilla maalattu. Sisällä on puuta ja iso takka. Tontilla on myös grillikatos ja sauna, josta pääsee portaita pitkin järveen. Sieppiä ovat mökkikaupoista onnitelleet entiset missit Sabine Särkkä ja Shirley Karvinen sekä laulajat Diandra ja Janna. Toivon mukaan Sara kertoo pian minkälaisen ongen, kastemadon ja grillimakkaran hän on seuraavaksi valinnut mökilleen.

Tiernasäätiö on uudistanut Tiernapoikien esiintymistä. Jatkossa Murjaanien kuninkaan naamaa ei saa maalata mustaksi. Myöskään muissa rooleissa esiintyvillä naisilla ei saa olla tekopartaa. Näin Tiernasäätiö ohjeistaa omia tilaisuuksia ja esiintymisryhmiään. On aika siirtyä nykyaikaan ja paljastaa kaikki vähänkin loukkaavat osiot tästä perinteikkäästä showsta. Voin nyt paljastaa myös omat kokemukseni. Olen täysin samaa mieltä. Lapsena ja nuorena esiinnyin vuosia Murjaanien kuninkaana. Aina minä. Olen joutunut olemaan juuri se mustanaamainen kuningas, joka joutuu polvistumaan kuningas Herodeksi edessä. Siitä on jäljellä yhä komplekseja ja psykosomaattisia oireita. Olen kärsinyt tästä mustasta naamasta koko ikäni. Kelakaan ei ole korvannut mitään. Ehdotan kompromissina, että seuraavien 50 vuoden ajan Murjaanien kuninkaan naama maalataan valkoiseksi. Käydään siitä sitten omat arvokeskustelut 2070 jälkeen.

Espoon Perussuomalaisissa kuohuu. Puolue on erottanut Espoon PS:n sihteerin Lajusen. Hän oli arvostellut puolueen entistä puoluesihteeriä Grönroosia heikosti hoidetusta kuntavaalista Espoossa. Gröönroos erotti ennen vaalia henkilöitä osastosta eikä kunnon kampanjaa saatu aikaiseksi riitojen takia. Vaalimenestys oli kasvanut Espoossa vain 0,7%. Nyt puolue erotti Lajusen. Hänen mukaansa puolueessa ei ole sananvapautta, mikäli se koskee puoluetta itseään. Sen sijaan varapuheenjohtajat Peltokangas ja Tynkkynen ovat puhuneet. Molemmat saivat tuomion kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. Sananvapautta puolustava puolue tämä Perussuomalaiset.

Entinen painija Petra Olli on kirjoittanut muistelmat. Olli paljastaa, että ollessaan loukkaantumisen takia harjoittelutauolla Tallinnassa, hän oli sanonut legendaarisiksi jääneet sanat ”Epp, I need sex !”. Ravintolassa juhlittiin virolaisten painijoiden kanssa railakkaasti. Petra Olli oli juuri tavannut painija Indrek Vassuksen ja ilmoitti kämppäkaverilleen, ettei tule seuraavaksi yöksi kämpille. Sittemmin Olli on ollut parisuhteessa kyseisen Indrekin kanssa. Hurjaa menoa tämä painijoiden elämä. Ei uskoisi Ollistakaan. Hänhän näyttää pikemminkin kiltiltä isin tytöltä. Nyt selvisi sekin, että myös urheilija haluaa seksiä. Ihmeellistä !

Maailman paras suomalaisohjaaja Renny Harlin meni nyt sitten vihdoin naimisiin. Tai oikeasti Harlin ja vaimo Johanna menivät naimisiin viime toukokuussa. Nyt mentiin naimisiin tosi-tv-ohjelman takia St. Tropezissa Ranskassa. Alun perin juhla peruttiin, mutta oikeastaan sitä vain siirrettiin. Häihin piti tulla pari sataa vierasta, mutta vieraita tulikin pari kymmentä. Siitä huolimatta häät olivat upeat.  Juhlittiin kolme päivää. Morsian tai siis vaimo sai kolmen karaatin timanttisormuksen. Tarjolla oli hanhenmaksaa, shamppanjaa ja monikerroksinen täytekakku. Parin siunaus tapahtui romantillisesti 1700-luvulla rakennetussa kirkossa. Pienellä porukalla juhlittiin läpi yön. Lopulta pariskunta lähti Lontooseen viimeistelemään Harlinin seuraavan elokuvan valmistumista. On se hurjaa tämä Hollywoodiin touhu. Ei siinä pikkurahalla pelata.


Ei kommentteja: