perjantai 3. heinäkuuta 2015

Seksihelle

Uusi termi tarkoittaa kuumuutta, jossa estot alkavat tippua ja ihminen käyttäytyy mielihalujensa mukaan. Asteita on vähintään hieman yli 30 celsiusta. Käyttäytyminen muuttuu kuumuudessa. Tämä on tietysti hyväksyttävää muutamana päivänä vuodessa. Seksihelteen sattuessa kannattaa katsoa kenen seuraan lyöttäytyy. Normaalisään palattua seksihelteen jälkeen, saattaa olla liian myöhäistä selittää. Toisaalta seksihelle voi olla hyvä selitys ja tekosyy: "En mahtanut mitään, tiedäthän tämän helteen."

Seksihelteen alkaessa kannattaa valita toimintastrategia. Jos strategia on vastustava, on syytä kaivaa vintiltä toppatakki, hiihtohousut ja monot. Niillä on tutkitusti epäeroottinen vaikutus.

Jos taas strategia on päinvastainen, kannattaa esiintyä vähissä, nopeasti riisuttavissa asusteissa. Ne lentävät hetkessä nurkkaan ja voi keskittyä itse asiaan  -  helteen seurauksista nauttimiseen. Näinhän meistä useimmat tekevät toivorikkaana.

Joka tapauksessa seksihelteen jälkeen tulee arki. Lämpötila pyörii viidentoista asteen tienoilla. Sen kestää hyvän ystävän kanssa. Kerrontaa, yksityiskohtia ja selittelyä seksihelteen tapahtumista. Tätä kannattaa jatkaa siihen asti, kunnes ystävä uhkaa muuttua tavalliseksi kaveriksi. Sen jälkeen kaikki on normalisoitu ja voi aloittaa harmaan arjen.

Ei kommentteja: