maanantai 27. heinäkuuta 2015

Viikon syyllinen: Olli Immonen

Kansanedustaja Olli Immonen kertoili ajatuksistaan viikonloppuna. Hänen ihanteenaan on suomalainen valtio, jossa ei ole maahanmuuttajia. Hän haluaa myös  taistella sellaisen valtion puolesta. Kirjoitus herätti sosiaalisessa mediassa kovan kohun. Myös useat edustajatoverit, puoluetoverit ja muut toverit ottivat kriittisesti kantaa Immosen ajatuksiin. Perussuomalaisen puolueen maltillinen ja vaisu puoluejohto on suhtautunut neutraalisti koko asiaa, mutta odotettavissa on keskustelu asiasta eduskuntaryhmässä. Eduskuntahan palaa kesälomaltaan syyskuun alussa.

Kansan tuomio:

1. Olli Immonen palkataan avaamaan uusia vastaanottokeskuksia eri puolille maatamme, sillä Suomi ottaa kahdeksansataa uutta Välimerenmaihin saapunutta maahanmuuttajaa. Hän saa huolehtia rakennuksen sisustamisesta, sosiaaliavustuksista, sielunhoidollisista palveluista ja yhteyksistä alkuperäismaihin.

2. Maikkari aloittaa uudet tosi-tv tuotantokaudet Olli Immonen päätähtenään. Näissä tosi-tv-sarjoissa Immonen on nakuna Kreikan saaristossa, sinkkuna Temtation Islandilla ja kumppania metsästämässä Ruotsin maajussille morsian-ohjelmassa.

3.  Immonen lähetetään eduskunnan kustannuksella opintomatkalle New Yorkiin. Siellä kohteena ovat YK,  Brooklynin ja Bronxin aasialaiskorttelit, Capitol kukkulan puisto ja Manhattanin jazzkellarit.

4. Perussuomalaisen puolueen eduskuntaryhmä jakautuu kahteen ryhmään. Packalenilaiset ja Immoslaiset. Ryhmät mittelevät voimasuhteista neljällä alueella :  Hissassa,  Mantsassa,  Voikassa ja Kotsassa. Voittajaryhmä saa irrotella kaikenlaisia mielipiteitä mediassa,  somessa ja eduskunnassa. Hävinneet selittelevät, että eri asioista saa olla eri mieltä, kukin saa olla yksityisajattelija ja että asia käsitellään eduskuntaryhmässä. Vuoden kuluttua pidetään uudet kisat.

5.  Eduskunnan viereen rakennetaan uuden Suomen eduskunta.  Rakennustöistä vastaa edustaja Immonen. Uusissa vaaleissa saavat olla edustajina vain oikeasti vitivalkoiset (tai mustat tai siniset) suomalaiset kuten Immonen ja Halla-aho. Sitä johtaa edustaja Immonen. Kaikki käsiteltävät asiat tarkastraa samainen Immonen. Ellei näin tapahtu, se on poliittista ajojahtia.Ja se onkin vakavampi juttu kuin monikulttuurisuus.

Ei kommentteja: