torstai 29. syyskuuta 2016

Kysymyksiä ja "vastauksia"

Miksi on olemassa valkoisia ja ruskeita kananmunia ?
Ruskeat kanat munivat ruskeakuorisia munia ja valkoiset valkeakuorisia munia. Sisältä munat ovat kuitenkin samanlaisia. Sa kuin meillä ihmisillä. Pinta on erivärinen, mutta sisusta on sama.

Clinton vai Trump ?Kumpaa äänestän ?
Molemmat ovat eri tavoin vastenmielisiä, mutta muitakaan ei ole ehdolla. Nainen olisi ensimmäinen naispresidentti. Toisaalta mies on ollut aina mies, Presidenttinäkin. Trump vaikuttaa klovnilta ja Clinton on poliittinen klooni. Demokraatit ovat ohjelmaltaan samanlaisia kuin kaikki suomalaiset puolueet yhteensä. Republikaanit osaavat hallita maailman rahamarkkinoita.
Ai niin, minunhan ei tarvitse päättää tästä asiasta. Voin seurata vaaleja kuten tositv-ohjelmaa.

Miksi Aino-Kaisa Saarinen on median mukaan riidoissa siskonsa kanssa ? Sekä Virpi Kuitusen kanssa ? Pitääkö hän oikeasti miestään orjana ?
Ei lainkaan. Hänen kirjansa on juuri julkaistu. Ilman sensaatioita ja isoja otsikoita kukaan ei osta joululahjaksi Saarisen kirjaa. Ei ehkä osta nytkään. Ketä kiinnostaa !

Miksi sellaiset kivat ihmiset kuten Angelie Jolie ja Brad Pitt eroavat ? Miksi Janna ja Juno ?  Ratia ja Saagim ?  Tai Vesala ja Ylönen ?
Ei, Ei huolta. Minttu ja Kimi ovat yhä yhdessä. Yhdessä ovat myös Jari ja Kati Tervo.  Samoin Tami Tamminen ja vaimo Mari. Puhumattakaan Salesta ja Jennistä.
Ei hätää, sillä tilastojen mukaan kaikki eivät eroa. Tosin kuka eroaa, sitä ei ennakkoon voi tietää.

Miksi Metsäteollisuusliitto eroaa EK:sta, Osuuspankki Finassialan keskusliitosta ja Akava Palkansaajien tutkimuslaitoksesta ja palkansaajien EU-yhteiatoiminnasta ?
Maailma muuttuu ja intressit sen mukana. Ei kannata olla mukana huonossa yhteistyössä kun voi hoitaa itse omat asiat paremmin.

Miksi Harri Olli, Matti Nykänen, Janne Ahonen ja Toni Nieminen ovat edelleen puhutuimpia mäkihyppääjiä hyvässä ja pahassa ?
Onhan Mika Kojonkoskikin johtamassa Suomen huippu-urheilua ja erityisvastuussa mäkihypyn kehittämisestä. Vaikkei mitään ole saatu aikaan uutisia, skandaaleita ja puhetta riittää.

Yleisradio yhdistää Teeman ja FST:n televisiokanavat. Onko meillä todellakin  tämännimisiä tv-kanavia ?
Kyllä vaan. Teema esittää kulttuuria sen eri muodoissaan. FST on suomenruotsalaisille tarkoitettu tv-kanava, joka esittää nykyisin pääosin Ruotsin yleisradion ohjelmia. Sitäpaitsi suomenruotsalaiset kansalaiset ovat oppineet ymmärtämään suomenkielisiä kulttuuriohjelmia. Tai ei kieltä, mutta sisällön.






Ei kommentteja: