lauantai 10. syyskuuta 2016

Tiedän kyllä selitykset

Tiedän kyllä
- että muutamilla seuroilla on paljon rahaa. Nimekäs pelaaja tuo yleisöä lisää peleihin ja myös uusia sponsorirahoja. Ei se ole hölmö joka pyytää vaan se joka maksaa

-  uudessa mallissa on ominaisuuksia, jotka ainakin alussa tuntuvat heikennyksiltä vanhaan verrattuna. Yksinvaltias voi olla haavoittuva.

-  korvauksissa huomioitiin pitkäaikainen vankeus ja oikeuden käsittely, maineen ja työpaikan menetys, kipu ja tuska julkisesta negatiivisesta huomiosta. Korvaus ei tullut pelkästään työn menetyksestä. Kaikenkaikkiaan tapaus oli historiallisesti ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen.

- seksi ja porno ovat nykyään kaikkien saatavilla. Kiireinen elämäntapa, yksiasuminen ja sosiaalisen median mahdollisuudet ovat vähentäneet kiinnostusta seksuaaliseen kanssakäymiseen. Itsetyydytys on helpompaa kuin luoda suhteita, jotka usein edellyttävät pidempiaikaista yhdessäoloa.

-  Suomen kannalta on tärkeää tietää Ruotsin lähestymistapoja olivat ne sitten samanlaisia kuin Suomen tai kokonaan erilaisia. Yhteistyö Ruotsin kanssa on joka tapauksessa Suomen kannalta järkevä vaihtoehto. Turvallisuuspoliittinen tilanne on kaikenkaikkiaan jännittyneempi kuin aiemmin.

- Pohjois-Korea on ennenkin tehnyt ydinkokeita erilaisella menestyksellä. Maa uhkailee naapureita ja Yhdysvaltoja, jotta sisäpoliittisesti kansaa on helpompi hallita yhteisen vihollisen pelolla.

- Petäjä on katkera Kyrölle, koska hänen puheenjohtajakaudella doping tuli julki. Kyrö on kaikenlisäksi kertonut kaiken eikä noudattanut yhteistä vaikenemisopimusta. Myllylän asiat ovat hänen tiedossa, eikä kukaan muu ei saa niitä kertoa, koska Myllylä oli hänen kaverinsa. FIS ja Norjan hiihto ovat tietoisia dopingista niinkuin kaikki muutkin, mutta vain Suomen hiihtäjät ovat kärynneet, sehän on ihan väärin. Sitä paitsi vanhana ei muista mistään mitää.

- Suomi nousi hienosti voittoon lopussa ja tämähän oli Marjamäen eka ottelu koutsina. Tyylipistetä ei ole lätkässä ennenkään jaettu. Voitto on aina voitto. Sitä pitää juhlia.


Ei kommentteja: