tiistai 17. lokakuuta 2017

Onnellisia ihmisiä

Norjan dopingista kärynnyt hiihtäjä Therese Johaug on tullut julkisuuteen uudella ilmeellä. Nyt Johaug on esiintynyt iloisena ja huolettomana. Hän ei suunnittele tai murehdi tulevasta. On aika rentoutua ja elää päivä kerrallaan.

Kultakurkku Jari Sillanpää on laittanut poikkeuksellisesti julkisuuteen yhteisen kuvan siskonsa kanssa. Sisaruspari on viettänyt lomaa Malagassa.

Formulaveteraani Kimi Räikkönen täyttää tänään 38 vuotta. Räikkönen on edelleen yksi suosituimmista kuskeista vaikka hänet tunnetaan ""jäämiehenä". Räikkösen aikaansaannokset ja pisteet ovat olleet suuri pettymys formulakisoissa, mutta siitä huolimatta Räikkösen-nimellä myytävä ferrarikrääsä menee hyvin kaupaksi.

"Ideologisen" työttömän Ossi Nymanin avomieliset kommentit ovat ärsyttäneet lainkuuliaista suomalaiskansaa. Nyt Nymanin kirjoittaman kirjan painos on loppuunmyyty. Työttömyyskorvauksilla itsensä elättävä Nyman lienee pakoitettu tienaamaan kirjoittamalla.

Olli Turunen on hankkinut 30 asuntoa. Velkaa on kertynyt toista miljoonaa. Ensimmäisen sijoitusasunnon Turunen osti 22-vuotiaana. Viime vuonna tuli ostettua myös oma asunto, kun perheeseen syntyi poika. OlliTurunen suunnittelee pääsevänsä 40-vuotiaana eläkkeele. Tarkoitus on elellä asunnoista saaduilla tuloilla.

Ei kommentteja: