maanantai 9. lokakuuta 2017

Suomen mahtavin mies

- Suomen mahtavin mies on presidentti Sauli Niinistö. Hän tapaa ja soittelee Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenteille miten tahtoo.

- Ei suinkaan. Suomen mahtavin mies on Antti Rinne. Hän käskee suomalaisia synnytystalkoisiin ja heti presidenttipari Niinistö-Haukio alkaa odottaa perheenlisäystä.

- Väärin meni. Suomen mahtavin mies on Jan Vapaavuori. Hän kutsuu Suomen suurimpien kaupunkien johtajat illalliselle ja heti hallitus alkaa sorvaamaan sotelakeja uusiksi.

- Mahtavin mies on Hjallis Harkimo. Harkimon jääkiekkoseura Jokerit tekee joka vuosi 11 miljoonan  euron tappiot, mutta Harry Harkimo ei uskalla antaa hänelle potkuja.

- Nalle Wahlroos on mahtavin mies Suomessa. Tai oli. Hän muutti verojen takia pakoon Ruotsiin, niin heti Nordea muutti samasta syystä pakoon Suomeen.

- Suomen mahtavin mies on Jere Karalahti. Hänhän veti kaikkea huumaavaa alkoholista raskaimpiin huumeisiin, erosi vaimostaan ja sai potkut töistään. Siitä huolimatta hän on hyvässä kunnossa ja kertoo olevansa onnellisempi kuin koskaan.

- Tarkoitat, että Jari Sillanpää on Suomen mahtavin mies äsken mainitusta syystä ?

- Ei vaan Suomen mahtavin mies on jalkapalloilija Pyry Soiri. Hän pääsi ensimmäisen kerran pelaamaan maajoukkueessa ja teki heti maalin. Välittömästi Islantiin perustettiin fanijoukko ja maan presidentti sanoo häntä kansallissankariksi.

Ei kommentteja: