maanantai 30. lokakuuta 2017

Pikku-uutisia

Finnair alkaa punnitsemaan matkustajia. Kyse on pelkästään datan keräämisestä. Aillä ei ole mitään tekemistä lihavuuden kanssa. Punnitseminen on täysin vapaaehtoista. Matkustajista halutaan kerätä erilaista tietoa.

Helsinkiläisen Casinon työntekijä irtisanottiin yhden pelimerkin varastamisesta. Pelimerkin arvo oli 5000 euroa. Henkilö oli kaupitellut pelimerkkiä 2500 euron hintaan.

Englannin kuningatar Elisabeth ja prinssi Philip juhlivat marraskuussa 70- vuotista avioliittoaan Windsorin linnassa. Mukaan on kutsuttu väin lähipiiriä kuten prinssi Charles vaimoineen.

Tanskalainen keksijä Madsen myöntää paloitelleensa ruotsalaistoimittajan ruumiin ja heittäneensä ruumiin osat mereen. Hänen mukaansa toimittaja kuoli, kun sukellusveneen kansi putosi hänen päälleen.

Ruotsin hiihtoliitto järjesti tiedotustilaisuuden uuden kilpailukauden alkaessa. Mukana oli pääsponsori Wattenfall, joka jakoi toimittajille huulirasvoja. Järjestäjien mukaan asialla ei ole mitään yhteyttä Terese Johaugiin.

Suomalaiset haluavat maksavat veronsa. Verottajan tutkimusten mukaan 79 prosenttia verovelvollisista maksaa veroja mielellään. Veroviraston edustaja ei osaa selittää tätä ilmiötä.

Saudi-Arabiassa on annettu naisille mahdollisuus osallistua stadionien urheilutapahtumiin. Viime kuussa naisille annettiin oikeus ajaa autoa.

Katalonian aluehallinnon hallitus on matkustanut Belgiaan. Mukana on myös erotettu pääministeri Puigdemont. Hän aikoo antaa julistuksen Katalonian tilanteesta. Separatistisen flaamilaispuolueen edustaja vihjasi viikonloppuna, että maa voi tarjota turvapaikan Puigdemontille.


Ei kommentteja: