perjantai 4. kesäkuuta 2021

Huuhkajat kateissa

 Suomen paljon hehkutettu jalkapallojoukkue, Huuhkajat, selvisi EM-kisoihin ensimmäistä kertaa koskaan. Presidenttikin kehui joukkueen hyvää yhteishenkeä ja yhteistyötä. Niinistö luovutti Suomalaisen Työn avainlipun joukkueelle. Parempi tehdä se nyt, kun hypetys on tapissaan. Tässä olivatkin hyvät uutiset. 

Kaksi harjoitusottelua on kertonut uutisia Huuhkajien nykykunnosta. Se on jotain aivan muuta kuin ennakolta on hehkutettu. Ensin tuli 2-0 tappio Ruotsille Tukholmassa. Sen jälkeen 1-0 tappio Virolle Olympiastadionilla. Katseltuani molemmat pelit telkusta, kysyin itseltäni: mitä tämä joukkue yrittää tehdä kentällä ? Mitä hyötyä näin vaisusta pelaamisesta voi joukkueelle olla ? Oliko tarkoituksena pelkkä liikunnallinen harjoitus, vireystila ? Ainakin koko juttu meni kaksi kertaa penkin alle.

Ensimmäinen Suomen peli on reilun viikon päästä Tanskassa. Voiko joukkue kääntää kurssinsa tositilanteessa ? Jatkossa vastaan tulevat vielä kovat Venäjä ja Belgia. Nähdyn jälkeen pidän suoranaisena ihmeenä, mikäli Huuhkajat saavat pisteenkään vastustajilta. 

Ostin tänään Lidlistä Suomi-kaulaliinan. Ajattelin pitää sitä, kun meikäläiset menestyvät. Ehkä sille on käyttöä lätkän MM-kisoissa tänä vuonna ja ensi vuonna. 

Ei kommentteja: