maanantai 9. tammikuuta 2017

Elämä on ihmeellistä (iloisia uutisia)

Janne Kataja (kaikille tuttu suomalainen julkku) on pääsemässä takaisin Suomeen. Hänhän on ollut lomalla Thaimaassa ja koko Suomen kansa on seurannut henkeä pidätellen Katajan paluumatkaa kotiin. Tulvien takia lennot menivät aivan  plörinäksi ja Kataja joutui odottelemaan lentoa kentällä, matkustamaan Hong Kongiin jne. Nyt kuitenkin hänellä oli luottokortti, jolla oli rahaa. Sillä ostettiin kalliit liput ja pian Kataja on taas kotona. Elämä on ihmeellistä.

Jay Lewis ja Daffy Terävä (onko nää ihmisiä vai jonkun pelin hahmoja ?) ovat perustaneet uuden bändin. Olli Lindholm erotti heidät Yö-yhtyeestä kiertueen päätteeksi. Aluksi molemmat olivat itkuisia, ymmällään, loukkaantuneita ja vihaisia. Lindholm on sellainen pomo ja päsmäri. Sitten he perustivat bändin. Heidän mielestään oli hyvä, että Yöstä tuli potkut. Erimielisyyksiä oli ollut jo monia vuosia. Potkuilla tuli paljon mainosta ja palstatilaa uudelle bändille. Erittäin ihmeellistä on tämä elämä.

Perustuloa on annettu tänään yli miljoona euroa. Ei kuitenkaan yhdelle ihmiselle. Summa vaikuttaa isolta, mutta se jaettiin 2000 ihmisen kesken. Kaikki saivat 560 euroa. Tosin kokoomuslaisen Ben Z.... (lisää nimihirviöitä) mukaan kukaan hallituksessa ei usko koko kokeiluun eikä perustuloon. Se on pelkkää "unelmahöttöä".  Silti valittujen on kestettävä ihmeellinen elämä koekaniinina ja otettava rahat ilolla vastaan. Ihme on tapahtunut.

Zlatan Ibra....(luovutan tämänkin nimen kirjoittamisen, tarkoitan sitä maailman parasta ruotsalaista jalkapalloilijaa) antoi rakkaalle vaimolleen Helena Segerille upean joululahjan. Taloudellisena miehenä Zlatan antoi vaimolleen lahjaksi kuvan, jonka hän oli itse saanut lahjaksi muualta. Kuvassa hän juhlii tekemäänsä maalia. Mainio idea. Kukahan ottaisi meikäläisestä valokuvan. Voisin antaa sen ensi jouluna....Kumppanini ei ehkä ole ihan niin huumorintajuinen. Rikkaiden elämä on ihmeellistä.

Huuhkajat (vihdoinkin ymmärrettävä nimi) voittivat Marokon. Siis Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Marokon. Heti kun Markku Kanerva ryhtyi päävalmentajaksi, tuli voitto. Näin yksinkertaista
se on. Nuorten jääkiekkojoukkueen valmentaja vaihdettiin ja heti perään tuli kolme voittoa. Nyt vaihdettiin jalkapallojoukkueen valmentaja ja tuli voitto kotiin keskellä talvea. Elämä jaksaa yllättää
ihmeellisillä käänteillään.

Ei kommentteja: