perjantai 27. tammikuuta 2017

Voi ei !

Teemu Selänteestä on tehty kohuvideo. Teemu on itse pahastunut videosta ja aikoo ryhtyä toimenpiteisiin. Videolla Sirpa ja pojat ovat jättäneet Teemun yksin ja Teemu nyyhkyttää murheellisena.

Trump aikoo rakentaa muurin Meksikon rajalle. Muurin kustannukset rahoitetaan meksikolaisten tuotteista perittävällä 20 % verolla. Tämän takia Meksikon presidentti perui vierailun Valkoiseen Taloon.

J.J.Lehto aikoo palata kilparadoille. Oikealta nimeltään Jyrki Järvilehto (51) on entinen formulakuski. Hän hyppää kartingin rattiin. Samainen Järvilehto välttyi tuomiolta kuolemaan johtaneessa veneturmassa, koska hän ei rankan humalatilan takia muistanut mitään.

Ylöjärven sivistysjohtaja ehdottaa kouluihin kevätlomaa ja koulunkäynnin jatkamista juhannukseen asti. Kevät on kouluissa levotonta ja väsynyttä aikaa. Ehdotuksen tekijä uskoo loman tuovan rauhaa ja jaksamista koulutyöhön.

Chigagossa tiedemiesten pitämän tuomiopäivän kellon viisareita on siirretty eteenpäin. Tätä ei ole koskaan ennen tehty yhden ohmisen takia. Nyt presidentti Trumpin välinpitämättömät lausunnot ilmastonmuutosta koskevasta sopimuksesta ovat johtaneet viisareiden siirtämiseen. Nyt kello näyttää kahta ja puolta minuuttia vaille kahtatoista eli lopullista tuomiopäivää.

Venäjällä rikoslaista on poistettu perheväkivallan rikos. Perheessä tapahtuvasta väkivallasta selviää ensin kerralla pelkällä varoituksella. Tässä jälleen nähdään, miten ymmärtäväisiä Venäjän lainsäätäjät  ja viranomaiset ovat perheidylliä kohtaan.

37-vuotias Delfi-delfiini on kuollut Kreikassa. Särkänniemessä elänyt delfiiniporukka siirrettiin syksyllä Kreikkaan. Nyt paikallisen delfinaarion toimitusjohtaja sanoi Delfin kuolleen luonnollisen kuoleman.

CIA varoitti Suomea Urho Kekkosesta. Kekkonen oli vaarallinen uhka. Senhän me kaikki vanha polvi olemme nähneet ja kuulleet. Onkohan CIA varoittanut myös Titosta, Ceauceskusta, Putinista ja Trumpista. Ellei, kannattaisi varoittaa.

Ei kommentteja: