sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tuloja

Vuoden 2015 veronpalautuksia on nostamatta 8,6 miljoonaa euroa.  Veronpautuksia on maksettu tileille, mutta niilläe ei ole löytynyt omistajaa tai tilinumerot ovat vääriä. Veronpalautuksia voi nostaa viiden vuoden ajan. Nyt siis voi vielä nostaa vuoden 2010 palautuksia, mikäli ei ole huomannut sitä aiemmin tehdä. 

UTC:n parhaiten palkattu urheilija on Conor McGregor. Hänen tulonsa olivat 7,3 miljoonaa euroa. Toiseksi parhaat tulot olivat Ronda Rousey. Naispuolinen tähti keräsi 2,8 miljoonan eiron vuositulot. Kyse on vapaaottelusta. Siitä mieltä ylentästä kamppailulajista, jossa häkissä olevat ottelijat lyövät ja potkivat toisiaan päähän, vartaloon ja ties minne maan rakoon parhaan taitonsa mukaan. Hävinneetkin tienaavat messevät kipurahat, vaikka urheilulajin osanottajilta näyttävät puuttuvan sekä aivot että muutkin tuntoelimet.

Tänä vuonna kotitalousvähennyksen määrä on jälleen noussut 50 prosenttiin. Viime vuonna se oli vain 45 prosenttia. Kotitalousvähennyksee vähennyskelpoisia töitä ovat erilaiset remontit, asennustyöt, siivous, kodinhoito jne. Kyse on työn kulujen vähennysoikeudesta. Jos siis teetät korjaus- tai siivoustyötä 2000 euron edestä, siitä saa vähentää verotuksessa 1000 euroa. Viime vuonna vain 900 euroa. Tämä on merkittävä vähennys, sillä se tehdään suoraan veroista, ei tuloista. 

Kaikkien rakastama näyttelijä Johnny Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard erosivat 15 kuukautta kestäneen ihanan avioliiton päätteeksi. Nyt pariskunta on päässyt sopuun eron ehdoista. Amber saa perheen kaksi koiraa, hevosen, pari autoa ja 7 miljoonaa dollaria. Johnny saa loput 40 autoa, asunnot Amerikassa ja muualla maailmassa ja loput rahat. Amber sai aika kivasti kipurahoja. Kuukausipalkaksi tulee rahassa 466.666 dollaria. Koirien ja hevosen arvohan on rahassa mittaamaton. Johnnyn menetykset olivat vähintäänkin kohtuulliset. Voisi melkein sanoa, että ennätysalhaiset.


Ei kommentteja: