lauantai 11. marraskuuta 2017

Ei olis uskonu...

..., että Jätkäsaareen rakennetuista puukerrostalojen liitoskohdista on löytynyt hometta. Rakennustyöt tehtiin ilman sääsuojausta. Rakentamista tutkittiin mm. Tampereen teknisen yliopiston toimesta ja nyt ollaa eri mieltä miten home tulisi poistaa. Ei uskois.

..., että Yhdysvaltain presidentti Trump nimitti ympäristöasioiden neuvonantajaksi Katleen Hartnett Whiten. Senaatin kuultavana ollut White sanoi, ettei hänellä ole minkäänlaista asiantuntemusta ilmastoasioissa. Uskomatonta mutta totta.

..., että jääkiekkoilija Teemu Selänne pääsee Torontossa olevaan jääkiekon Hall of Fameen. Tuli ainakin Selänteelle täytenä yllätyksenä. Uskomaton tapaus.

..., että pääministeri Sipilä ei tiennyt mitään perussuomalaisten eduskuntaryhmän ja ministerien irtautumisesta perussuomalaisesta puolueesta. Ei vaikka Soinin valtiosihteeri matkusti eropäivänä auton peräkontissa Sipilän luota. Uskokoon ken tahtoo.

..., että siideri pelasti Linda Lampeniuksen vararikolta. Linda ei suinkaan juonut tai pidättäytynyt juomasta siideriä. Sen sijaan hänen nimeään ja kuvaansa kantava siideri toi rojalteja ja pelasti Lampeniuksen talouden. Pakko uskoa, kun niin sanotaan ja kirjoitetaan.

..., että myös Afrikassa voi lasketella. Kairon lähelle on rakennettu lumimaailma, jossa voi vetää rinteessä slalomia. Lumella. Saharassahan voi kyllä lasketella hiekalla. Maksaa ehkä jonkun verran, mutta lumi on aina lunta. Uskoo suomalainen.

Ei kommentteja: