torstai 30. marraskuuta 2017

Salaliittoteorioita

Monet asiat eivät ole sitä miltä näyttävät. Selkeiltä näyttävät tapahtumat saattavat pitää sisällään tyystin erilaisia tavoitteita, juonia ja jopa salaliittoja. Paljastamme tämän viikon tärkeimmät salaliitot, ellette ole jo huomannut asioiden oikeaa luonnetta.

Prinssit William ja Daniel vierailevat Suomessa sattumalta samaan aikaan. Ei ole kuitenkaan sattumaa, että kaksi kuninkaallista on täällä tänään. Tosiasiassa kyse on uusien bisneksien kehittelemisestä. Asia paljastui vahingossa, kun William sai lahjan. Kuninkaalliset ansaitsevat niin vähän, että nuoren polven rojalistit haluavat kääriä hihat ja alkaa tekemään rahaa oikein kunnolla. Tämä kaksikko on perustanut uuden firman, jonka lähtölaukausta valmistellaan. Perustettava yhtiö on varastanut suomalaisen innovaation, nimittäin keppihevoset. Tunnettu toasiahan on, että kuninkaallisia näkyy yhtä usein hevosen selässä kuin maan päällä. Prinssien yritys haluaa tuoda hevoset ja ratsastuksen kaikkien maailman lasten saataville. Tekeillä on uusia keppihevosmalleja jokaiseen makuun. Kalleimmilla on samat nimet kuin Williamin lasten poneilla. Halvimmat maksavat vain muutaman kympin.  Niissä on pelkkä suomalainen koivukeppi ja lapsi voi itse laittaa kepinnokkaan hevosen pään tai nuken tai vaikka paperisen kuvan prinssi Williamista tai Danielista. Kansanyhteisö tarjoaa hyvät markkinamahdollisuudet ja molemmat prinssit ovat hyvännäköisiä ja sulavasanaisia myyntitykkejä.

Presidentin vaalit lähestyvät vääjäämättömästi. Uusimmat gallupit lupaavat istuvalle presidentti Niinistölle jopa 80 prosentin kannatuksen. Tosiasiassa vaalit ovat hyvin järjestetty näytelmä. Tosiasiassa puolueet ovat ennakolta sopineet, että Niinistö valitaan. Jokainen muu ehdokas saa hyvän eläkeviran, kunhan joskus haluavat. Vaalien lopputulos on selvä. Niinistö saa 99,8 prosenttia äänistä ja muut saavat korkeintaan 0,1 prosenttia. Haavistosta tulee YK:n pääsihteeri, Vanhanen pääsee Suomen Pankkiin, Huhtasaaresta tulee feministipuolueen puheenjohtaja, Haataisesta Helsingin pormestari, Torvaldsista Naton pääsihteeri, Kyllösestä Kainuun maakuntavaltuuston toimnnanjohtaja ja Väyrysestä, mikäli hän  pääsee ehdokkaaksi, hänestä tulee Joulupukki.

Juha Hurme pääsi yllättämään ja voitti Finlandia-palkinnon. Joillekin hänen valintansa oli kuitenkin odotettu. Siihen viittasi valinnan tekijä Elisabeth Rehn. Hurme itse paljasti kiitospuheessaan valintaan liittyvän salaisuuden. Ruotsin kielestä on tulossa Suomen ainoa virallinen kieli. Hurme paljasti tämän legendaarisessa lauseessaan" opetelkaa ruotsia, juntit". Elisabeth Rehn on tämän kielijuonen primus moottori. Eduskunnassa runnotaan läpi lex Rehn ja ensi vuoden alusta Suomessa saa puhua julkisilla paikoilla vain ruotsia. Suomen kielen opetus poistetaan päiväkodeista, kouluista, oppilaitoksista ja yliopistoista ja opetus tapahtuu vain ruotsiksi. Prisman kassat kysyvät tavlliselta kansalta ruotsiksi, hur mår du ? Suuri joukko perussuomalaisia on valmistautunut soutamaan kumiveneillä pakolaisiksi Viroon ja Unkariin. Tosin Unkari aikoo käännyttää perussuomalaiset pakolaiset takaisin lähtömaahan eli Ruotsiin.

Poliisi on paljastunut. Jälleen uusi huumejuttu, jossa poliisi on osallisena. Kyseinen poliisi on käyttänyt huumeita. Eikä ihme. Tosiasiassa poliisi tuo maahan jotain suurta ja kaiken lisäksi salaa.  Toiminta on suurin kartelli Suomen maalla. Moottoripyöräpojat ovat tähän verrattuna aivan viattomia harrastelijoita, jotka tykkäävät räplätä pyöriä, isotella ja leikkiä huvittavia liivileikkejä. Isot rahat kulkevat muuta tietä. Tämähän selvisi jo Aarnio-oikeudenkäynnissä. Nyt kiinnijäänyt on puhunut sivu suunsa ja hänelle tehtiin perinteinen lavastus. Huumeita löytyi ties mistä ja nyt edessä on oikeudenkäynti ja mahdollinen viraltapano. Näin varmistetaan esimerkin kautta, ettei tietoja saa vuotaa julkisuuteen tai iltapäivälehdille. Siitä tulee näpäytys ja muistutus.

Kansalaiset ovat odottaneet sote-uudistusta kuin kuuta nousevaa. Kannattakin odottaa. Sotesoppaan saatiin uusi johtava virkailija. Nyt sählääminen riittää ja uudistus runnotaan läpi teki sitten kipeää tai
ei. Uudessa sotessa keskitytään vanhan valinnan vapauttamiseen. Vanhat terveyskeskukset ja sairaalat ovat vanhanaikaisia ja ne vaihtuvat valinnanvapauden myötä Mehiläisiksi, Pihlajalinnoiksi ja Terveystaloiksi. Samoin sosiaalitukia aletan myöntämään näistä kolmesta osoitteesta. Kela lopetetaan ja toimistoväki siirtyy vanhoina työntekijöinä haluamaansa toimistoon. Nämä kolme yritystä ovat jo jakaneet kaikki palvelupaikat ja odottavat vain hallituksen siunauksia. Soraäänet hiljennetään eduskunnassa jakamalla hallituspaikkoja näiden yritysten hallituksiin. Siis jälkikäteen. Muutenhan saattaisi tulla jääviysongelmia. No, mitä pienistä. Kun tavoite on hyvä ei keinoista kannata välittää. Nyt tavoitellaan tasa-arvoa ja valinnan vapautta. Mikä voikaan olla nykyihmiselle tärkeämpää.

Ei kommentteja: