torstai 12. syyskuuta 2019

Lohipiirakka

                                                  Lohipiirakkaa koko pellillinen

"Kun alkuun päästy niin antaa mennä vaan."
Laulun sanoin jatkoin valitulla piirakkalinjalla. Tällä kertaa tein lohipiirakan. Taikina oli sama kuin edellä kuvatussa lihapiirakassa. Myös täytteessä oli riisiä ja kananmunasilppua. Riisiä keittäessä lisäsin 2 desiä ruokakermaa. Täytteessä oli myös savustettua lohta pieneksi pilkottuna. Ja hieman kuivattu tilli (tuore tilli olisi ollut parempaa, mutten jaksanut lähteä kauppaan). Paistelin uunissa parinsadan asteen lämmössä enwin vartin ja sitten toinen vartti 150 asteen lämmössä.

Oikein maukasta ja ruokaisaa. Pellilisestä riittää iso pala pakastukseen. Mutta tuoreena tämä on parasta.

Ei kommentteja: