lauantai 21. syyskuuta 2019

Tappioiden urheilulauantai

Oma Valioliigan suosikkiseurani Tottenham pelasi iltapäiväottelun Leicesterin vieraana. Vaihdikkaan pelin voitto jäi vaiheikkaiden tilanteiden jälkeen Leicesterille. Kaksi maalia hylättiin videotarkastusten jälkeen. Lopputuloksena oli kotijoukkueen voitto 2-1.

Teemu Pukin Norwich oli vieraspelissä Burnleytä vastaan. Pukki pidettiin hyvin aisoissa, eikä maaleja syntynyt. Kotijoukkue oli tässäkin parempi luvuin 2-0. Pelkään pahoin, että Norwichin kohtalona on taistelu putoamista vastaan.

Ilveksen räpeltäminen Liigassa jatkui Porissa. Ässät oli selvästi parempi numeroin 3-1. Viisi peliä, viisi tappiota. Kaikki vastustajien maalivahdit saavat sädekehän, kun Ilves ei tee maaleja. Kovasti hehkutettu Ilveksen nuori joukkue on ilmeisesti esittänyt parhaat taitonsa harjoituspeleissä. Joukkue edustaa tällä hetkellä Mestis-tasoa. Ilveksen talous on kunnossa, johto ja valmennus huippuluokkaa. Oikeat aikaansaannokset vain puuttuvat kuten viimeisen vuosikymmenen aikana on ollut joka vuosi tapana. Alan kaivata jo maan rakoon haukutun omistajan, Vincent Mangardin aikoja.

Jari Kurrin ostama jääkiekkoseura Jokerit joutui Miskissä paikalliseuran raatelemaksi. Lopputulos Minskille 5-0. Kurri hehkutti kauden alussa uuden Jokerit-joukkueen syntymistä. Pelatuissa seitsemässä ottelussa, Jokereille on herunut kaksi voittoa ja viisi tappiota. Nyt valko-venäläisille, jotka eivät millään muotoa kuulu KHL:n valioseuroihin.

Suomen lentopallojoukkue pääsi jatkopeleihin EM-kisoissa. Vastustaja Ranska hoiteli ottelun näytöstyyliin lukemin 3-0. Ranska oli omaa luokkaansa kaikilla osa-alueilla. Meidän joukkue saavutti jo tavoitteensa, kun se selviytyi niukasti jatkopeleihin. Nyt pelaajamme saavat katsella huippupelejä kotikatsomosta. Valmentaja Banks saa todennäköisesti synninpäästön kahden voitetun lohkopelin ansiosta.

Formula-1 aika-ajoissa Singaporessa nähtiin taas Ferrarin voima. Leclerc oli nopein. Bottas jäi kauas kärjestä viidenneksi. Räikkönen oli jossain neljännentoista paikkeilla. Varsinainen kisa nähdään sunnuntaina.

Ei kommentteja: