tiistai 24. joulukuuta 2019

Hyvää joulua !

Tänä jouluna haluan toivottaa erityisesti hyvää joulua muutamille erityisen tärkeille ihmisille.

Hyvää joulua Kimi Räikköselle ! Raskas vuosi takana ja varmasti ankeaa viettää joulua Monacossa tai missä sitten joulu kuluukin. Ei käy kateeksi, kun Alfa Romeo on tunnetusti aivan paska auto. Toivon mukaan jotain kivoja lahjoja ja muunlaista ajattelemisen aihetta löytyy joulun myötä.

Hyvää Joulua Sara Siepille ! Aivan ihana ja lostava vuosi takana. Ainakin jos ajatellaan iltapäivälehtien sivuja. Puhumattakaan tulevaisuudesa ja siitä mitä onkaan edessä. Joka päivä juttuja syvällisistä ja omakohtaisista teemoista ja todella tärkeää sanomaa. Oikein rauhallista joulua sinne Levin mökkikylään. Kyllä joku tämänkin joulun maksaa.

Hyvää ja tuottoisaa joulua Nalle Wahlroos ! Mahtavaa, että jätit vihdoin sen Nordean. Paska firma, eikä mitään kiitosta vuosien työstä, puhumattakaan firman siirtämisestä Suomeen. Harmittaa varmasti osinkojen putoaminen hiluiksi, mutta onneksi jotain on plakkarissa ennestään. Siitä voi jakaa jotain jälkeläisillekin.  Yritä iloita tänäkin jouluna kartanon salissa ! Parempaa on tulossa ja toivon mukaan jälkipolvi alkaa ymmärtää pääoman kartuttamisen idean.

Hyvää Joulua, tarkoitan siis hyvää Raskasta Joulua ! Raskasta Joulua-kiertue on osunut oikeaan saumaan. Oikein hyvin on mennyt joululaulujen soittamisessa. Samaa tekevät muutkin starat Joulun merkeissä kuten Vesku Loiri, Arja Koriseva, Mikko Alatalo ja muut heavy muusikot. Joululaulut raikaa ja kassa kilisee. Mikäs sen heavympää ! Saatanapalvojakin voi muuttua joulun palvojaksi. Ainakin joulun ajaksi. Joulun ja rahan kunniaksi !

Hyvää Joulua Iltalehti ja Ilta-Sanomat ! Vuosi on ollut  antoisa. Monien soopajuttujen lisänä olette saaneet ujutettua pari asiaasisältöistä juttua jokapäiväiseen lehteen. Siis joka päivän juttuun. Tarkoitushan on tuottaa tärkeää uutistietoa lukijoille ennen muita medioita. Olette onnistneet taas loistavasti. Toki monet asialliset jutut ovat kadonneet mainosten ja höpö höpö julkkisten suohon, mutta yrittänyttä ei laiteta. Rahaa on tullut ja lukijoita riittää, mikäs sen somempaa, ainakin kustantajalle.

Hyvää joulua Sauli Niinistö ! Osaatte olla aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joulunakin. Mikä on syödessä Hurstin ruokatapahtunassa köyhien kanssa. Olette ikään kuin hengessä mukana. Mikäs sen mukavampaa. Köyhäkin kaipaa sympatiaa, varsinkin jouluna, Sillä mennään taas pitkälle. Ainakin monet pressan tavanneet. Muut ovatkin sitten jatkossa omillaan. Somaa joulua !




Ei kommentteja: