Kävin keskustassa ja Keskustorilla. Siellä on iso terassi. Muistaakseni kahdeksan erilaista ravintolaa tarjoaa syötävää ja juotavaa pikku pytingeistä. Keskellä on kaikille asiakkaille tarkoitetut pöytä- ja tuoliryhmät. Toimiva kesähomma ilman suurempaa kikkailua. Kävin keskellä päivää ostamassa Linkosuon kahvilasta pärämätsin. Uppopaistettu pärämätsi oli oikein hyvä ja rapea. Kotona ei saa yhtä rapeaa tuotetta, koska meillä ei ole rasvakeitintä. Maustejauheita oli päällä, samoin sinappia ja ketsuppia. Yksi pärämätsi maksoi neljä euroa. Ei ollut suuren suuri, mutta maistiaisena toimiva. Tampere tunnetaan mustasta makkarasta, mutta pärämätsi on myös Mansen klassikoita seiskytluvulta. Kannattaa kokeilla ! Mikä ei tapa, se vahvistaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti