torstai 18. heinäkuuta 2019

Imu Suomeen jatkuu

Aivan vastikään saimme lukea, että suoerkuuluisa, komea ja rikas näyttelijä George Clooney on tulossa Suomeen perheensä kanssa. Tämä oli vasta alkusoittoa. Nyt jatkoa seuraa. Pian meille on tulossa jos jonkinlaista väkeä ja asioita.

Maailman kuuluisin suomalaisohjaaja ja Hollywoodin valloittaja Renny Harlin (os. Reino Harjula) on tulossa takaisinmSuomeenm, tosin käymään vain. Harlin on siirtynyt ohjaamaan Kiinaan, sillä siellä ymmärretään hyvänmelokun merkitys. Hänen mukanaan on  Kay-rakas (tyttöystävä, vaimo, avovaimo, kumppani, seuralainen tai misu-vaan). Ikäeroa on muodikkaasti sama kuin presidentillä. Tarkoitus on tavata Harlinin vanhemmat ja käydä saunassa.

Italian politiikan rääväsuu ja Lega-puolueen johtaja Matteo Salvini on myös Suomessa. Tiettävästi syynä ei ole kuitenkaan Venäjältä tuleva rahalähetys puolueelle. Ei myöskään aateveli Halla-ahon tapaaminen. Kyse on paljon tylsemmästä asiasta. Salvini on Italian sisäministeri ja täällä hän tapaa muita Euroopan sisäministereitä. Puhutaan varmasti maahanmuutosta ja muista sisäisistä teemoista.

Rockabillyn kruunaamaton kuningas Brian Setzer on taas Suomen Porissa. Enää ei pysy edes laskuissa monettako kertaa Setzer on Suomessa, mutta vaihteeksi mukana on suosikkibändi Stray Cats. Kyse on tietysti Porin Jazzeista, joissa Setzer soittaa ja laulaa. Hän ei taaskaan soita jazzia, sillä Porissa soitetaan ihan muuta musaa. Mutta Setzeria tulee aina kuuntelemaan iso joukko faneja. Näin Porin Jazz kerää paljon rahaa, saadakseen suuria kansainvälisiä nimiä esiintymään. Juuri sellaisia kuten Brian Setzer.

HJK myi nuoren lupauksensa Lassi Lappalaisen italialaisen serie A:n Bolognalle. Tosin Lappalainen menee sieltä suoraan Montrealiin pelaamaan sikäläiseen MSL-sarjaan. Kauan ei Klubi miettinyt
korvaajaa. Huuhkajissakin esiintynyt Tim Väyrynen tulee Suomeen ja HJK:n paitaan. Tim aikoo
paikata Lappalaisen jättämän aukon.

Käristyskupoli II on tulossa Suomeen. Tämä tarkoittaa viime kesältä tuttua hellettä ja loppumattomalta tuntuvaa ilmaston muutosta. Kaiken lisäksi käristyskupoli jumittuu Suomeen ja lämpötila nousee jopa 30 asteeseen. Sanomattakin on selvää, että ilmastonmuutos haluaa Suomeen. Täällä on yleensä niin vilpoisaa, että myös ilmastonmuutos viihtyy täällä. Ei muuta kun kauppaan ostamaan tuulettimia, ilmalämpöpumppuja ja virvoitusjuomia. Käristyskuponki II käristää pian täällä taas.

Metallica oli myös täällä. Ainahan ne on täällä. Oman repertuaarin kapeuden takia Metallica soitti Popedan musiikkia. Se on niin hyvää. Aina yhtä vaatimattomana pysyttelevä Popedan laulusolisti Pate ei kuitenkaan usko, että Popeda alkaisi soittamaan Metallicaa. Biisejä on kertynyt vuosien varrella sen verran, että kyllä omalla tuotannolla vielä kokonaisen keikan heittää.




Ei kommentteja: