sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Ilon päivä

Maailman paras suomalainen eläkeläiskiekkoilija Teemu Selänne täyttää tänään 46-vuotta. Juhlat olivat lauantai-iltana perinteisen kiekkoilijoiden tennisturnauksen jälkeisissä bileissä. Tennisturnauksenhan voittivat kaksi Teukkaa. Nimittäin Teukka Salama parinaan Teuvo Teräväinen. Toimituksemme iloitsee ja onnittelee Teemua ja nostaa symbolisen maljan hänen kunniakseen. Vielä on muutama vuosi ennenkuin Teemu tulee miehen ikään.

Maailman suosituin suomalainen presidentti Sauli Niinistö on ennennäkemättömän suosittu. Peräti 89 % haastatelluista tuhannesta kansalaisesta pitää Niinistöä hyvänä tai vielä parempana presidenttiä. Koko kansan Sale päihittää kohta suosiossa Pohjois-Korean johtajat, joiden suosio on liikkunut perinteisesti hieman alle sadan prosentin tasossa. Toimituksemme onnittelee presidenttiä. Nythän näyttää siltä, ettei vuoden 2018 presidentinvaaleja tarvitse käydä lainkaan sillä kansa huutaa Niinistön pressaksi mennen tullen.

Maailman paras suomalainen Ferrarikuski Kimi Räikkönen on lahjoittanut ajohaalarinsa Degerbyn possujuhliin hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Tämä on hieno ja ansiokas ele jäämieheltä. Toivottavasti Kimi selviää Itävallan kisat alkkareissa, kun ajopuku meni huutokaupattavaksi. Tarkoitus pyhittää keinot. Ferrari on varmasti kevyempi eikä kuluta bensaa niin paljon. Toimituksemme onnittelee etukäteen Räikköstä ja  toivoo, että ajohaalarinsa maksettaisiin maltaita. Toivottavasti  Kimi voitaaa tällä kertaa ja nousee alkkareissa podiumille.

Maailman paras lahtelainen räppäri, Cheek on aikeissa höllätä kovaa esiintymistahtia. Viime vuonna tuli heitettyä 50 festarikeikkaa. Nyt on kuviot suuremmat ja parikymmentä keikkaa riittää.  Isommat laitteet ja rekvisiitta tuovat tuplasti yleisöä. Toimituksemme onnittelee suosiosta ja toivoo ensi vuonna entistä vähemmän esiintymisiä. Kansa odottaa megalomaanisen isoa  showta. Lapissa on isoja erämaita, joihin mahtuu kevyesti miljoona katsojaa + porot päälle.

Ei kommentteja: