maanantai 4. heinäkuuta 2016

Lisää eroja

Iso-Britannian eroaminen EUsta on saanut aikaan oikean erojen vyöryn. Nyt on muodikasta erota. Eroamista pidetään sosiaalisena tapahtumana, joka kuuluu tähän aikaan. Trenditietoiset ihmiset eroavat juuri nyt.

Jalkapallossa on tapahtunut useita hienoja eroja. Espanjan ikuinen valmentaja Vincente del Bosco erosi hommista kun joukkue ei viitsinyt enää totella hänen ohjeitaan. Tosiasiassa Bosco on niin vanha, että hän aloitti valmentamisen nuorilla dinosauruksilla kivikaudella. Hänen kollegansa Venäjän valmentaja Leonid Slutski erosi myös valmennushommista, kun Venäjän pelaajat lepsuilivat pelikentällä. Tosiasiassa Slutski on suuri Siperian ystävä ja haluaa viettää loppuelämänsä tundran ankeissa oloissa. Kolmas valmentaja, Enlannin Roy Hodgson ei ole oikeasti valmentaja ollenkaan. Hän halusi esimerkillään vauhdittaa Brexit äänestystä. Hodgson onnistui ja nyt hän on onnellinen erostaan.

Maailmankuulu näyttelijä Johnny Depp on eronnut/eroamassa/asumuserossa/erooileudessa. Hollywoodin huippunäyttelijöiden pitää erota säännöllisesti ja käydä ero-oikeutta vuosikausia. Näin he pysyvät mediaan sivuilla vuodesta toiseen ja esiintymissopimuksia satelee. Jos joku Depp ei enää eroaisi vaan alkaisi vakiintua kuten joku Brad Pitt, hän voisi sanoa hyvästit elokuvalle ja alkaa ryyppäämään. Sitä hän tekee nytkin iltapäivisin ja iltaisin, mutta nyt hän aloittaisi jo aamulla.

Venäjän lasten ystävä ja Suomen venäläisten lasten puolestapuhuja, Pavel Astahov on eronnut lapsiasiamiehen  tehtävästä. Astahov kuuluu Kremlin hovin kärkikumartelijoihin. Nyt kävi kuitenkin niin, että Astahov teki pienen kardinaalimokan. Hän erehtyi kommentoimaan Sääväjärven veneonnettomuutta väärällä tavalla. Hovi ei jaksa katsella tälläistä luusereita, koska kumartelijoita on jonoksi asti. Niinpä Astahov sai valita. Vaihtoehtoja oli kaksi: Loppuelämän lomamatka Siperiaan kuten päävalmentaja  Slutski tai eronpyyntö ja siirtyminen ei-toivottujen kansalaisten miljoonaisen jonoon. Astahov valitsi muodikkaan eron, aina muodikkaasti Kremlistä.

Britannian Brexitin suurisuinen puolestapuhuja ja UKIP (United Kindom Independence Party) puolueen puheenjohtaja Nigel Farage eroaa puheenjohtajan pestistä. Vastapuoli syyttää Faragea rintamakarkuruudesta.  Nyt kun tarvittaisiin kovaa neuvottelijaa ja eroehtojen rakentajaa, Farage eroaa. Hän itse toteaa, että on saanut aikaan tavoitteensa. Tosiasia on toisenlainen. Farage on siviiliammatiltaan Meppi Brysselissä. Hän on tavannut kaupungissa soman elämänsulostuttajan, joka on ihana, täyteläinen ja viimeisen päälle rakastettava hahmo. Valitettavasti kumppani on väärää puolta. Viisaana miehenä Farage on tehnyt arvion ja johtopäätöksiä. Mikä on elämässä tärkeää. Se on tietenkin rakkaus ja ainoastaan rakkaus.

Osataan sitä meilläkin erota. Uniikki on eronnut kihlatustaa Eevi Teittisestä. ??? Vanhempi polvi on toki ihan ulalla, mutta 2000-luvulla syntyneet tietävät asian dramaattisuuden. Uniikki on maamme parhaat räppäreitä ja nyt hän on taas sinkku. Ehkä maamme tavoitelluin poikamies. Ex-kihlattu Teittinen purkaa tuntojaan kuntosalilla. Siellä on raudan lisäksi lihaksikkaita urhoja. Kyllä tämäkin ero on tehnyt hyvää varmasti kaikille suomalaisille. Vaikka tykkäisikin lavatansseista tai Tuskasta.

Ei kommentteja: