sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Urheilun ihmeellinen maailma

Ylivieskan Kuulan juniorijoukkueen varusteet varastettiin pesäpalloturnauksessa Raumalla. Majoituskoulun pihalla ollut peräkärry varastettiin ja mukaan lähti joukkueen varusteet. Nyt poliisi on saanut vihjeiden perusteella pääosan tavaroista takaisin.

FC Barcelona on kehottanut kannattajiaan tukemaan Lionel Messiä ja tämän isää, jotka saivat vankeustuomion veronkierrosta. Barcelona pitää tuomiota perusteettomana ja halua kampanjoida maailman parhaan jalkapalloilijan puolesta.

Kimi Räikkönen teki jatkosopimuksen Ferraritallin kanssa.  Kimi palkitsi heti tallinsa ja sijoittui Silverstonen kisassa viidenneksi.

Jelena Isinbajeva haluaa osallistua Rion olympialaisiin. Isinbajeva päätti lopettaa uransa viime vuonna. Hän kuitenkin voitti Venäjän mestaruuskisat ja pyörsi päätöksensä. Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF on hylännyt 130  enäläisurheilijan osallistumisoikeuden systemaattiseen dopingjärjestelmän takia. Armon ovat saaneet vain asian paljastanut Julia Stepanova ja yksi pituushyppääjä. He saavat osallistua yksilöinä. Nyt Isinbajeva toivoo kansainvälisen vetoomustuomioistuimen kumoavan tämän päätöksen.

Maailmanmestari Kimmo Kinnunen valmensi Latvian Zigismund Sirmaisin Euroopan mestariksi. Suomen Antti Ruuskanen oli kolmas ja muut karsiutuivat. Toivottavasti Kinnunen alkaa valmentamaan joskus myös suomalaisurheilijoita.

Serena Williams voitti Wimbledonin naisten kaksinpelin. Osa katsojista kiinnitti kuitenkin huomiota Williamsin  asuun. Erityisesti rintamuksella näkyneisiin nänneihin.

Saappaanheiton MM-kisat järjestettiin lauantaina Tervolassa. Kuuden kilon ämpäri lentää parhaimmillaan 16 metriä.




Ei kommentteja: