lauantai 2. heinäkuuta 2016

Vormuloita

Joskus ennen vanhaan olin kiinnostunut formulakisoista. Silloin Formuloita saattoivat kaikki seurata omasta telkustaan. Jännitystä riitti ja suomalaiset pärjäsivät silloin tällöin.

Nyt kaikki on tosin. Formuloita seurataan lähinnä iltapäivälehdistön varassa. Siellä spekuloidaan siitä, saako Räikkönen Ferrari-talliin jatkosopimuksen vai ei. Tätä on ihan ympäri vuotuisesti. Tämä ferrariformula onkin ilmeisesti kilpailua kiinnostavampaa. Ferrahan tekee puolet tilistään myymällä erilaista krääsäkamaa. Sen takia kaikenlaiset pöpätykset on tärkeä saada lehtien sivuille. Pääasia on kuitenkinspekulaatio Ferrarin ympärillä.  Koskaan ei tiedä mitä joku montezumolo, napolitano tai joku muu zakkeriini on sanonut Kimin asemasta. Kokonaan oma lukunsa on tämä Minttu Virtanen. Kuka hän on ? Hänellä on erilaisia vaatteita päällään, allaan ja yllään.  Hän pyörii välillä Formulasirkuksen mukana tai sitten jossain yökerhossa.

Nykyisin formuloissa  on toinenkin suomalainen kuski. Hän on tylsä, eikä hänestä kirjoiteta mitään, sillä hän ei aja Ferrarilla eikä muullakaan kiinnostavalla menestyskonseptilla.

Olenkin päättänyt seurata Formuloita teksti tvn sivuilta. Sinne ei mahdu tätä pölöpölöä. Siellä on vain luettelo ajajista, joskus aika-ajoista tai sitten lopputuloksista. Toisessa kohtaa on lista pistetilanteessa. Se riittää minulle.

Ei kommentteja: