tiistai 12. heinäkuuta 2016

Päivän parhaita uutisia

Savonlinnan Postin työntekijöiden vatsaoireisiin on saatu selitys. Kahviin oli lisätty huumetta. Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro mistä huumeesta on kyse. Yleisesti arvellaan, että kyse on postin uudesta aluevaltauksesta. Postihan käy nykyisin leikkaamassa ihmisten ruohoa.

Maskun kirjasto on laajentanut toimintaansa. Maskulaisille lehmille luetaan ääneen kirjoja. Se rauhoittaa lehmiä ja myös lukijaa. Tarkoitus on laajentaa lukemista myös muille rauhoitusta tarvitseville eläimille. Seuraavaksi luetaan sorsille, hirville ja ravuille.

Rockfestareilta on häipymässä rock. Näin toteavat useat alan muusikot ja kriitikot. Samaan aikaa sekä Seinäjoella että Turussa on tehty uusia kävijäennätyksiä. Provinssirock muutti myös nimensä lyhyempään muotoon Provinssi. Ensi vuonna Ruisrockin odotetaan seuraavan perässä. Uusi nimi olisi Ruis.

Henri Kontinen on ensimmäinen suomalainen Wimbledonin tennisturnauksen voittaja. Hän voitti englantilaisen parinsa kanssa sekanelinpelin. Voittorahoja tupsahti molemmille 50.000 puntaa Brexitin myötä punnan kurssi putosi 15 prosenttia. Kontisen voittorahat ovat 59.000 euroa. Viime keväänä summa olisi ollut 70.000 euroa.

Islannin TV-katsojaluvut olivat huipussaan maan pelatessa EM välierissä. Peräti 150.000 katsojaa seurasi ottelua. Muita kanavia katsoi 298 ihmistä. Pohjois-Korean päämies Kim Jong Un on lähettänyt valtuuskunnan tutkimaan islantilaisten menestyksen salaisuutta, sillä päämiehen puheita seuraa "vain" 98 % katsojista. Islannin luku oli 99,98.

Venäjän Presidentti Putin on vetäytynyt Valamon luostariin. Presidentti katosi jokin aika sitten julkisuudesta. Itse asiassa pian Kultarannassa käynnin jälkeen. Vielä vahvistamattomien tietolähteiden mukaan Niinistö oli kertonut Putinille käyttävänsä hommissaan korkeampien voimien apuja.

Ei kommentteja: