perjantai 10. elokuuta 2018

Berliinissä nautiskellaan

Euroopan yleisurheilijat jatkavat hienoja otteitaan Berliinissä. Monet huippu-urheilijat ovat tulleet nauttimaan. Monet ovat nauttineet niin paljon, että kaulaan on ripustettu jonkin värinen mitali. Hienoin hetki nähtiin 1500 metrin loppukilpailussa, kun kolme norjalaista Ingebrigtsenin veljestä kamppailivat mestaruudesta. 17-vuotias Jacob otti mestaruuden ja jatkoi veljessarjan mestaruussarjaa

Myös meikäläisiä on nähty juoksemassa, hyppäämässä ja heittämässä. Suuria odotuksia on asetettu kolmiloikkaajiin. He olivat tänään elementissään. Lipsanen selvitti tiensä finaaliin. Mäkelä oli naisen finaalissa sijalle yhdeksän. Kangas pääsi keihään loppukilpailussa sijalle 12. Seiväsmiehet jäivät nuolemaan näppejään karsinnoissa. Samoin kävi juoksuradalla Lakalle, Raumalle ja Kuivistolle. Moukarinaisten pyörähdykset eivät nekään riittäneet jatkoon. 7-ottelija Huntington vajosi muutamien välähdysten jälkeen peräryhmään sijalle 19. Mitalia ei tullut Suomelle tänäänkään. Missähän nyt on oikein vikaa ? Eikö korkean paikan leiritys olekaan toiminut vai onko vika nasteytyksessä ?

Kisaturisteille ja myös kisailijoille on tarjolla monenlaistan hubaa. Laivaristeily Spree-joella tai Mauerparkin kirpputori. Entä Gendarmenmarktin kaunis aukio. Hartaampaa menoa löytyy Berliner Domista, tuomiokirkosta. Ravintolaseikkailijalle suosittelisin Prezlauer Bergin seutuja, siltä löytyy vaihtoehtoja jopa Kreuzbergiin verrattuna. Keskustassa on toki tutumpia ravintoloita läjäpäin.