sunnuntai 12. elokuuta 2018

Berliinisssä viihdytään vielä vähän

Tänään kisattiin taas Berliinin taivaan alla. Hienoja kisoja oli taas kosolti tarjolla. Puolan Kzcsztot,  toimittajien nimihirviö, voitti 800 metriä kaikkien selostajien kunniaksi. Kaksi Ingebrigtseniä oli mukana 5000 metrillä. Taas 17-vuotias Jacob voitti ja veli Henrik oli toinen.  Ihmeukkoja nämä veljet, mutta erityisesti nuori Jakob. Pitäiskö veljien mennä huomenna maratonille ? Borleen veljessarja veti voiton 4x4900 metrin viestissä. Röökinpoltosta kärähtänyt Perkovic hoiteli haparoinnin jälkeen naisten kiekon kullan suvereenisesti. Ja monia muita hienoja taistoja,

Suomalaisista mukana oli vain naiskävelijä Neuvonen. Sijoitus 23. Meikäläiset odottavat huomista, sillä sateentekijä Sino Lipsanen on mukana kolmiloikassa. Sittenhän kisat ovat ohi, myös meidän urheilijoilla.

Lauantaina Berliinissä on paljon suurkaupungin elämää. Nyt en suosittele mitään erityisiä kohteita. Kannattaa mennä piknikille johonkin puistoon. Kannattaa mennä konsertiin kuuntelemaan kiinnostavaa musiikkia. Kannattaa mennä mukavaan ravintolaan syömään. Kannatta mennä jonnekin klubille kuuntelemaan hyvää musaa. Kannattaa mennä lähibaariin.

No, jo ei kiinnosta, voi mennä kuumailmapallolla  tai pienkoneella lentämään Berliinin taivaalla. Tai sitten vaihtoehtomatkalle Berliinin viemäreihin tai kuuntelemaan Hitlerin suunnitemista Berliinistä..  Vaihtoehtoja riittää Ota niistä mieleisesi. Enkä ole edes ehdotellut mitään seksiin tai seksuaalisiin vähemmistöihin liittyviä kohteita, Niitähän suurkaupungissa riittää.

Ei kommentteja: