lauantai 11. elokuuta 2018

KIITOS , KIITOS !!!

Haluan kiittää itseni, vaimoni ja kaikkien Peltolammin asukkaiden puolesta Finnaviaa nautinnollisesta heinäkuusta. Juuri teidän myötä olemme saaneet viettää mahtavan kesän. Se on ollut ikimuistoinen niiden 12 vuoden aikana, jotka olen täällä asunut.

Tiedän, että itku pitkästä ilosta. On selvää, etteivät onnen päivät voi jatkua loputtomiin. Edessä on karu arki ja usein jopa kärsimys. Se on kuitenkin helpompi kestää, kun takana on auvoisa heinäkuu.

Ensi sunnuntaina avaatte taas Pirkkalan lentoaseman. Sen myötä tutut Finnairin iltakoneet laskeutuvat alueemme ylitse lentokentälle. Siitä on neille vähän harmia. Pahinta on, että Suomen puolustusvoimien äänihirviöt ovat palaamassa myös takaisin asujamistomme häirintätöihin. Hävittäjillä on tunnetusti kiva jarrutella Peltsun yllä pimeän lentoharjoituksissa puoliltaöin tai keskellä päivää päiväunien aikaan. Ikkunat helisevät, telkun ääntä ei kuule ja vaimolle pitää huutaa, jos aikoo sanoa jotain. On totta, että jokainen valitsee itse oman asuinpaikkakuntansa. Niin olemme mekin tehneet, mutta....

No, joka tapauksessa kiitos Finnavialle vielä kerran. Toivottavasti olette tehneet kentästä sopimattoman lennostolle. Mutta tiedän, ettei niin ole. Voisitte anoa valtiovarainministeri Orpolta rahaa uuteen kentän peruskorjaukseen. Kestäköön se kokonaisen vuoden (tai vaikka vuosikymmenen).

Ei kommentteja: