perjantai 27. heinäkuuta 2018

ONNEA, ONNEA ! !

Tänäänkin onnittelemme monia menestyneitä tahoja. Kaikilla ei mene hyvin, mutta monilla menee. Siitä onnittelut.

Trump ja Junker.
Tekivät "diilin", josta ei ole vielä tihkunut tarkempia tietoja, mutta suudelmasta päätelle EU ja Yhdysvallat ovat hyviä ystäviä. Toivon mukaan kauppasodan peikko on väistynyt ja taas edetään vapaakaupan suuntaan.

Sipilän hallitus.
Hallitusohjelmassa sovittu ja mahdottomaksi arveltu 72 % työllisyysaste on toteutumassa. Oli syy tai ansio hallituksen tai kenen tahansa, moni on saanut oikeita töitä. Se taas lisää verotuloja ja pienentää työttömyyskorvauksia ja toimeentulotukia.

Posti.
Suomen Posti teki kuluvan vuoden toisella neljänneksellä (Q2) 6,1 miljoonan euron tuloksen. Viime vuonna tulos oli vain 0,3 miljoonaa. Tämä siitäkin huolimatta, että liikevaihto väheni. Samoin postin kanto väheni sekin tuntuvasti. Ainakaan meille ei tule postia lainkaan tiistaisin eikä juuri muinakaan päivinä.

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.
Omistamanne Vallila Interior on tehnyt hyvän tuloksen viime vuonna. Osinkoa on jaettu omistajille. Bernerkin kuittasi mukavan 92.000 € osingon.

Mick Jagger
Onnea 75-vuotiaalle rocklegendalle. Olisiko kukaan uskonut, että rokkikukko elää ja voi hyvin tässä iässä. Seksisymbolin maine sen kun kasvaa vuosista huolimatta vai pitäisikö sanoa vuosien takia.

Jarome Iginla
NHL legenda lopettaa upean uransa. Pelaamissaan 1554 ottelussa tuli ruhtinaalliset 1300 pistettä (625 maalia ja 675 syöttöä). Joitakin taaloja on varmasti jäänyt pankkitilillekin kahdenkymmenen vuoden
urasta.

HJK
Maaliton tasapeli 0-0 vierasottelussa Valko-Venäjän huippujoukkuetta Bate Borisovia vastaan. Vielä kun onnistuisi ensi viikolla kotipeli samaista vastustajaa vastaan. Mistään pilipaliporukasta ei ole kysymys, sillä Bate Borisov on nähty viime vuosina jopa Mestareiden liigan lohkovaiheessa.

Ei kommentteja: