keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

VOI EI !

Dubaissa syödään ja juodaan kultaa. Huippuhotellin ruoka-annksiin ja juomiin on lisätty kultaa. Hinnat ovat sen mukaisesti korkeat. Hamassa menneisyydessä Viikingit toivat Suomeen hopean. Sitä ei kuitenkaan laitettu ruokiin ja juomiin vaan käytettiin mm. koruissa.

Amerikkalaisnainen ampui safarilla kirahvin. Ampumisen jälkeen nainen kuvautti itsensä kirahvin ruumiin äärellä. Kuvaa esiteltiin somessa ja se sai jättimäisen someraivon osakseen.

Turkin kansanäänestyksen mukaisesti pääministerin virka on lakkautettu. Parlamenttaarisesta vallasta on siirrytty presidentin valtaan. Presidentti johtaa Turkin hallitusta ja nimittää korkeimmat tuomarit ja virkamieskunnan.

Radiotoimittaja pokasi elämänsä naisen juhlista. Juhlinnan jälkeen hän vei naisen kotiinsa ja meni tämän kanssa sänkyyn. Sänkytoimet jäivät kuitenkin lyhytaikaiseksi, koska toimittaja nukahti kesken toimien. Nyt toimittaja haluaisi tietää mistä löytäisi tämän elämänsä naisen.

Iskelmälaulaja Meiju Suvas kertoo, että uransa alkuaikoina keikkajärjestäjä sanoi keikkoihin kuulujan " jotain muutakin". Tämä tarkoitti selvästi seksiä. Suvas ei kuitenkaan suostunut näihin ehdotuksiin.

Humalainen suomalaismies poistettiin lentokoneesta häiriköinnin takia. Lennolla ollut jääkiekkoilija Patrik Laine rauhoitteli lennolla olleita lapsia.

Lasten ja nuorten suosikkipeliä Fortniteä pelaa 125 miljoonaa lasta. Ulkomaisen median mukaan vanhemmat ovat "menettäneet" lapsensa tälle pelille. Ikäraja pelille on 12 vuotta.


Ei kommentteja: