perjantai 19. helmikuuta 2016

Toni Nieminen Lahden MM-kisoihin !

Mäkihyppyä rakastava Suomen kansa on päättänyt valita Toni Niemisen edustajaksi Lahden MM-kisoihin vuonna 2017. Tosiasia on, ettei meillä ole kunnollisia hiihtäjiä, viestijoukkueiden, yhdistetyn kilpailijoita,  luistelijoita eikä mäkihyppääjiä. Selostajatkin ovat kakkosluokkaa lukuunottamatta Tapio Suomista.

Nyt kansan keskuudessa on virinnyt ajatus vanhan, jo eläköityneen kilpailijan valitsemisesta hiihtokisoihin. Valinta tehtii kaikessa hiljaisuudessa " Urheilulegendat ohjelmassa". Valinta oli helppo sillä Marja-Liisa on onnellinen nykyisessä elämässään Simpeleellä ilman Harria. Jutila tykkää edelleen rillailla uuden tyttöystävän/vaimon/kihlatun kanssa. Jari Isometsän profiili ei sovi Lahteen. Jäljelle jäi vain Toni. Kun kaiken lisäksi Toni osasi vielä sitoa hiihtokengät jalkaan ja uskalsi hypätä 130 metrin mäestä, hänet oli pakko valita. Nyt kansalaiskeräyksellä haetaan sponsorirahoja tämän iloisen ravimiehen ja telkusta tutun suhdemiehen kisamatkan rahoittamiseksi.

Kansalaiskeräyksen tavoitteena on 200.000 euroa. Sillä saa vuodeksi itävaltalaisen valmentajan, slovenialaisen sukset, saksalaisen hyppypuvun, norjalaisen voiteluryhmän, venäläisen arvostelutuomarin ja hieman bensarahaa Tampereeelta Lahteen. Jos liksaa saadaan enemmänkin, voidaan lähettää urheilujohtaja Kojonkoski Hawajille pois häiritsemästä ja antaa Tonille verottomia päivärahoja peittämään energiapatukoiden ja palautusjauheiden lisäkuluja.

Näin saadaan muutama tuhat katsojaakin Lahden hiihtomonttuun MM-kisojen ajaksi.


Ei kommentteja: