lauantai 5. marraskuuta 2016

Leijonien konttaaminen jatkuu

Karjala turnaus on jatkanut World cupin menestystä. Toisin sanoen, joukkue ei saa pelivirettä kuntoon. Hyökkäysten avaukset, liike ja laukaukset ovat vaisuja. Ensin tuli köniin Venäjän nuoriso-osastolle ja nyt Tsekille. Pelaaminen on vaisua ja väkinäistä. Tsekkiä vastaan kolmannen erän takaa-ajo sai hieman kohmettunutta joukkuetta yrittämään, mutta yritys kaatui tsekkien iskettyä kiekon tyhjiin. Ainoastaan Savinainen voi saada Tsekkiottelusta puhtaat paperit.

Marjamäen valmentajaura uhkaa lähestyä jalkapalloilijoiden päävalmentajan Backen pohjanoteerausta. Sunnuntaina on vielä ottelun Ruotsia vastaan. Siinä voi olla Marjamäen profiilin korjaukselle mahdollisuus, mutta epäilen suuresti. Peli on samanlaista tuhertamista mitä olen tottunut näkemään Hakametsässä Ilveksen peleissä. Voitetutkaan ottelu eivät ole vauhdikasta ja suvereenia pelaamista vaan tasaista sähläämistä.

Itse ihmettelen, että onko kyse jonkinlaisesta leipääntymisestä. Pelaajat ovat jo saavuttaneet jotain tai pelaavat jossain muualla täysillä. Maajoukkue ei saa joukkuetta syttymään ja puristamaan parastaan. Motivaatio ongelma ! Sitä kukaan ei myönnä, sillä sen jälkeen ei tule kutsua kehiin. Kuitenkaan rutiintaso ei riitä maaotteluissa. Pitää pystyä panemaan enemmän likoon. Marjamäki ei sitä ole saanut synnytettyä. Onko seuraava valmentaja nuorten MM-mies Ahokas ? Marjamäen kohtalonkellot ovat alkaneet soimaan. Kommolakaan ei kauaa jaksa tällaista katsella.

Ei kommentteja: