torstai 3. marraskuuta 2016

Rikkoutumisen ketju

Numero 1. Viime viikolla huomasin, että sadevesi tulee pihalle parvekkeeltä. Kuvittelin aiemmin sen johtuvan parvekkeen lattialla olevasta reiästä. Nyt kuitenkin huomasin sen tulevan räystäässä olevasta reiästä. Räystääseen oli syöpynyt reikä, joka päästää sadevedet pihalle. Kalen lisäksi uudelle nurmikolle.

Numero 2. Pikkupojat kinastelivat kanteleesta. Tarkemmin sanottuna oikeudesta soittaa ja omistaa kantele toisen jäädessä nuolemaan näppejään. Lopulta kantele putosi maahan ja kulmasta irtoai palanen. Ei haittaa, kantele soi edelleen.

Numero 3. Autoon vaihdettiin talvirenkaat. Talvi oli tulossa ennusteiden mukaan. Kanta-asiakkaana renkaiden vaihto maksoi vaivaiset 16 euroa. Kotimatkalla huomasin valojen varoitusvalon palavan. Pienen tutkimuksen jälkeen totesin takarekistelikilven toisen lampun palaneen. Enemmän häiritsee koelaudassa palava valo.

Numero 4. Nautiskelin perinteistä sokerimyrkytystä irtokarkeilla. Otin samalla yhden B-vitamiinipillerin. Yhden sellaisen, jossa on runsaasti B-12 ja B-6 vitamiinia. Huomasin, että suussa oli jokin kova palanen. Ajattelin sen olevan pala vitamiinipilleriä. Vaan ei ollut. Takahampaasta oli hajonnut paikka

Mitä seuraavaksi?
Tämä kertoo sen, että viat ja ongelmat tulevat usein ketjussa peräkkäin. M.O.T. Mikä oli todistettava.

Ei kommentteja: