maanantai 21. marraskuuta 2016

Suomalaiset sankarit maailmalla

Jaak Vainomaa ja Taina Savikurki ovat voittaneet kymppitanssin maailmanmertariuuden. Hieno saavutus parille, joka on napsinut kymppitanssin mitaleja jo vuosia.

Saara Aalto on saanut mainetta Britanniassa hyvän laulamistaitonsa takia. Nyt myös hänen entinen poikaystävänsä Teemu Roivainen on saanut briteissä julkisuutta laulajatähden entisenä partnerina. Pari on ollut Suomessa kuulemma kuuluisa julkkispariskunta.

Risto-veturi on päätynyt Englantiin Suffolkin metsään. Kukaan ei tiedä miksi ja miten, mutta siellä se nyt könöttää, sankariveturi Suomesta. Metsässä.

Julius Honka pääsee näyttämään puolustajan kykynsä NHL-seura Dallas Starsin riveissä. Maailmanluokan ruotsalaispuolustaja John Klingsberg nukkui pommiin Starsin aamujäiltä ja valmentaja päätti laittaa Klingsbergin huilimaan. Niinpä Honka pääsee pelaamaan.

Mestarilaskettelija  Kalle Palenderia uhkaa vankeus Virossa. Maksamattomia ylinopeussakkoja on 150, 180 ja 200 euron edestä maksamatta. Huh ! Virossa asuva Palander on vaikean paikan edessä ellei näihin suuriin sakkoihin löydy rahaa.

Suomalainen Simon Skrabb-niminen jalkapallonpelaaja Ruotsin Åtvidabergistä on ehdolla Euroopan Puskas palkinnon saajaksi. Kyse on hienoimman maalin maalin potkaisijasta. Kilpakumppanit ovat totta kai maailan kuuluisimpia maalinsylkijöitä.


Ei kommentteja: