keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Uskomatonta mutta totta

Tampereen uusi tunneli otettiin käyttöön eilen tiistaina. Suomen pisimmän tunnelin piti valmistua puolen vuoden kuluttua, mutta se valmistuikin jon nyt. Tähän loppuivatkin hyvät uutiset. Eilen tunnelin avaaminen aiheitti valtaisat ruuhkat. Suuren automäärän takia tunneli jouduttiin sulkemaan kolme kertaa. Tunneli rakennettiin nimenomaan vähentämään ruuhkia. Aika näyttää tuleeko tästä päivittäinen tapa ruuhkien vähentämiseksi. Tunnelista näyttää tulevan Tampereen kiinnostavin nähtävyys.

Veäjän presidentinvaalit järjestetäään vuonna 2018. Ennakkosuosikki Putinin suosio on kasvanut tasaisesti. Neljä vuotta sitten se oli kolmannes kansasta. Kaksi vuotta sitten yli puolet kannatti Putinia. Eli 58 % ihmisistä. Nyt suosio on jatkanut kasvuaan, sillä kaksi komannesta kannattaa Putinia. Hyvän vaalikampanjan myötä Putin voi kerätä sata prosenttia tai vähän yli äänistä. Tämä riippuu tietysti siitä kuinka monta äänestyslippua painetaan. Todennäköisesti myös muut ehdokkaat tulevat äänestämän Putinia, sillä siinä on varmasti järkeä ja hänhän on niin ylivertainen ehdokas.

Lionel Messi kävi ilmoittamassa Kolumbia-Argentiina ottelun lehdistötilaisuudessa, etteivät maajoukkueen pelaajat sano enää mitään medialle. Eräs radiojuontaja oli väittänyt, että yksi argentiinalainen pelaaja oli hyllytetty leirityksessä tapahtuneen marihuanan pössyttelyn takia. Mitta tuli täyteen  ja nyt pelaajat ovat mykkäkoulussa. Katsotaan kumman tahon, pelaajien vai median hermo pettää ensimmäisenä. Kokaiinin suurena tuottajana tunnettu Kolumbia hävisi Argentiinalle maalein 0-3.

Tuhat brittiä äänesti viime vuosisadan kauneimmasta naisikonista. Siis naisesta, joka on kaikkien aikojen kaunein eli iätön kaunotar. Voiton vei Cara Delvingne (?). Äänestäjät olivat iältään 18-65 vuotiaita brittejä. Voittaja kepitti Marilyn Monroen, Brigitte Bardotin, Audie Hepburnin, Elisabeth Taylorin ja kumppanit. Näyttää siltä, ettei brittien brexit äänestys ollut sattuma. Siellä näyttää olevan myös jonkilaista ongelmaa myös näköaistin kanssa.

Samsung on ottanut takaisin miljoona uutuuspuhelinta, sillä ne räjähtivät yllättäen. Aiemmin yhtiö ilmoitti tuhoavasa nämä puhelime. Nyt kuitenkin on annettu uusi tiedote. Sen mukaan Samsung korjaa puhelimet ja laittaa ne uusiokäyttöön. Epäilen vahvasti, että Samsun myy puhelimet maamiinojen tapaan taskumiinoiksi kriisialueille.

Ei kommentteja: