tiistai 27. joulukuuta 2016

Lotto ja Eurojackpot

Tällä viikolla Lotossa ja Eurojackpotissa on paljon rahaa tarjolla. Nyt kannattaa pistää hakemus sisään ja toivoa parasta. Toki muinakin viikkoina kannattaa yrittää, mutta nyt, vuoden viimeisellä viikolla, se on hyödyllisintä.. Voitonmahdollisuudet ovat todellisuudessa häviävän pienet. Nän on tällä viikolla, ensi viikolla ja koko ensi vuonna. Tällä viikolla voi haaveilla suurempia asioita kuin yleensä. Miljoonan voitto on hyvä, mutta seitsemän miljoonaa moninkertaistaa haaveilun mahdollisuudet. Puhumattakaan 90 miljoonasta. Siinähän saa keksimällä keksiä ostaako upouuden keskustan kerrostalon, syrjäytymistä ehkäisevän hyväntekeväisyyssäätiön, keskikokoisen tegnologiayrityksen vai Venäjän liigaa pelaavan jääkiekkojoukkueen.

Kannattaa jättää kuponki näin alkuviikosta. Edessä on monta mielikuvitusrikasta päivää. Erilaisia haaveita voi vaihdella pitkin viikkoa tai voittorahoista voi vaihtaa sanaa työpaikan kahvihuoneessa monena aamuna. Toivo elää ja mielikuvat ryydittävät värikääseen viikkoon.  Poissa on pimeä kaamos, joulun jälkeinen rasvapöhö tai tylsyydestä kilpailevat telkkusarjat. Voit huoletta nauttia Karibian kuumista rytmeistä, Fär-saarten linturetkestä tai Metropolitanin oopperaillallisesta tunnetun suomalaisen laulajattaren seurassa. Vain taivas on rajana. Tai ei sekään. Marsiin haetaan pilottimatkaajia.

Miksi et tekisi tätä nyt ? Halvimmillaan muutamalla eurolla koko arsenaali unelmia unelmien perään. Kaikenlisäksi suomalainen voittaa aina. Tai ainakn Veikkauksen johtajat saavat hyvät lisäbonukset.


Ei kommentteja: