perjantai 30. joulukuuta 2016

Onnen päivä

Lukuisina päivinä saamme kuulla median kautta miten huonosti asiat menevät. Maailma on täynnä sotia, kriisejä ja onnettomuuksia. Hyvistä asioista ei pidetä suurta meteliä. Onnellisia asioita ei katsota uutisoinnin arvoiseksi. Tänään siihen on kuitenkin monia syitä.

Jasmin Mäntylä (34) on palannut yhteen australialaisen Richard Testerin (48) kanssa. Onnea vaan ! Aiemmin Jasmin oli suhteessa Denis Bramleyn (65), mutta suhde ei toiminut jostain syystä. Richardin kanssakin tuli bänksit, mutta jälleen kuuluu hyvää. Jokin aika sitten uudelleen toistensa luokse löytänyt pari on viettänyt hiljaiseloa yhdessä.

Jörn Donner (83) sanoo olevansa paremmassa kunnossa kuin Suomi. Jörkka on aina ollut ennakkoluuloton ja onnea kaihtamaton seikkailija. Onnea, onnea !

Hjallis Harkimo purjehtii taas Atlantin yli. Tällä kertaa mukana on joukko suomalaisia julkkiksia,  kuten Arja Koriseva, Jyrki Sukula ja Kimmo Timmonen. Mukana on myös pari ihan oikeaa purjehtijaa. Matkasta tehdään telkkuohjelma, joten kaikki Hjalliksen ystävät ovat varmasti onnellisia. Toki ne, jotka eivät pidä hänestä tai muista matkan julkkiksista voivat olla myös onnellisia. Koko porukka on jonkinaikaa poissa Suomesta.

Mika Häkkinen ja Market menevät naimisiin Lapissa. Eikä siinä vielä kaikki. Hääparin yllätyshäissä autonkuljettajana toimii formulakuski Valtteri Bottas. Oikein paljon onnea yllättävän tapahtuman takia.

Tennistähti Serena Williams on mennyt kihloihin Alexis Ohniain kanssa. Onnea vaan sinnekin.

Ressu Redfordin 25 vuotta kestänyt avioliitto on lopultakin ohi. Avioero astui juuri voimaan. Myös
Olli Lindholmin 24 vuotta kestänyt avioliitto on menneisyyttä, kun pari sai lopullisen eron. Onnea vaan molemmille muusikoille. Ja vaimoille ja tuleville vaimoille ja naisystäville ja miesystäville.

Columbus Blue Jackets jääkiekkojoukkue otti on 14. voittonsa NHL-liigassa kukistamlla Winnibeg Jetsin. Aiemmin liigan heikoimpien joukkueiden kastissa ollut Columbus on tehnyt selvää jälkeä syksyn peleissä. Columbuksen GM eli iso pomo on suomalainen Jarmo Kekäläinen. Ainoa laatuaan Amerikan taalajäillä.



Ei kommentteja: