maanantai 5. joulukuuta 2016

Playa de las Americas

Tänään Villa Tagora vaihtui H 10 Conquistadoriin. Costa Adeje muuttui Playa de las Americaksi. Matkaa on noin viisi kilometriä. Aamulla oltiin hieman ylempänä rinteessä ja nyt täällä meren läheisyydessä. Laatu parani samalla yhden pykälän. Vaikka molemmat ovat neljän tähden paikkoja, Conquistador on tyylikkäämpi ja hienostuneempi. Muistaakseni myös hieman kalliimpi. Huoneemme on tavallinen hotellihuone, siisti sellainen. Siinä asiassa Tagoron iso huoneisto vie voiton. Ruoka on astetta monipuolisempi ja mielikuvituksellisempi. Tänään tilattiin kokeilta wokia, joka tehtiin ja maustettiin meidän ohjeiden mukaan. Erityyppistä lihaa, kalaa, salaattia, jälkkäretä. Viinit ovat laadukkaampia ja ruoka on kaikenkaikkiaan kiinnostavampaa ja maukkaampaa. Vaikka ei silti, että olemme jo viikossa mässäilleet koko loppuvuoden edestä.

Hotelli on hevosenkengän muotoinen. Sisään jää uima-allasalue aurinkotuoleineen, jossa on myös iso baari, pihviravintola ja iltaohjelma. Kaikki kalustus ja toiminta on laadukkaampaa. Vaikuttaa pieneltä luksukselta. Drinkkibaarista saa myös kaikemaailman juomia, ei ainoastaan espanjalaisia.

Väki on myös erilaista. Kun Tagorassa oli lapsiperheitä ja enemmän tavallista porukkaa, täällä Conquistadorissa on enemmistö vauraan oloisia eläkeläisiä. Meitä jonkin verran vanhempia.  Ehkä tämä on se välivaihe matkalla palvelutaloon. Seuraavaksi makailemme palvelutalon pedillä ja muistelemme miten ennen oli paremmin. Ruoka maukkaampaa ja tarjoilijat kohteliaimpia. Puhumattakaan drinkeistä ja iltaohjelmasta. Se aika on monella edessä varsin pian.

Ei kommentteja: