Onnea vaan Kabanossille. Vuonna 1976 lanseeratun grillimakkaran suosio on pysynyt vakaana. HK teki makkaran mukaellen unkarilaista Kabanossimakkaraa. Kabanossit ovat maistuvia, lihaisia ja rasvaisia. Mainiota grillattavaa makkara. Siinä sen salaisuus. Vuoden 1996 jälkeen on tuotettu 50 variaatiota peruskabanossista. Ne myyvät yhteensä saman verran kuin perusmakkara. Kabanosseista myydään 60 % touko-elokuun aikana. Siis parhaana grillauskautena.
Haluan kaikkien makkaranpurijoiden puolesta kiittää Kabanossia niistä lukuisista messevistä hetkistä, joita olen saanut sen parissa viettää. Kiitos !
(Totean kuitenkin, että monet muut makkarat hengittävät Kabanossin olan takana.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti