torstai 10. maaliskuuta 2016

Päivän syytetyt

Jari Aarnio
JA on käynyt oikeutta ikuisuuden. Aarniota syytetään huumeiden salakuljetuksesta. Tänään on puolustuksen loppupuheenvuoro. Se kestää monta tuntia. Tiivistetysti puolustus toteaa, että Aarnio ei ole tehnyt mitään laitonta. Oletettavasti oikeutta käydään vielä vuosikausia. Mutta mikä on lopputulos ? Siitä ei ota Erkkikään selvää.

Luiz Inacio " Lula" da Silva
Brasilialainen entinen presidentti Lula on salannut omistavansa luksushuvilan. Lula on saanut huvilan rakennusyhtiöitä korruptiota, joka liittyy öljy-yhtiö Petronaksen oikeudenkäynnin sivuhaaraan. Perinteisesti Etelä-Amerikan presidentit ovat kautensa jälkeen olleet oikeudessa korruptiosta ja joutuneet tuomiolle. Mutta ovatko he vain seuraajien kellistämiä entisiä hallitsijoita ? Siitä Erkki aikoo ottaa ottaa selvää.

Azl Smith
Juuri kun suosikkijuontaja Axl Smith oli palkattu Venla-gaalan juontajaksi, poliisi vei häkkiin. Smith on kuvannut valvontakameroilla kotonaan salaa vieraitaan.  Nyt jännitetään ketkä ovat olleet kuvattavina ja saako Smith juontaa Emma-gaalaa.  Ehkä tästä voisi tehdä uuden tositvsarjan ?  Nimenä voisi olla " Kylässä Axl Smithillä". Mutta uskaltaako mikään kanava palkata enää hauskana miehenä tunnettua Axlia ? Siitä Erkillä voi olla sisäpiirin tietoa.

Michael Horn
Volkswagenin USA:n johtaja Horn on joutunut eroamaan välittömästi. Volkkari käpälöi autojen päästötestejä, jotta ne näyttäisivät paremmilta ja autoa ostettaisiin enemmän. Tästä tuli heti lähtöpassit. Syyllinen piti löytää, jotta koko VW:n taru ei loppuisi tykkänään. Mutta onko Erkin Volkkarissa tällainen näpelöity päästömekanisti ? Selvä se. Sen Erkki tietää sanomattakin.

Ei kommentteja: