sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

"Mistä Axlille uusi duuni ?"

Julkisuudessa on huomioitu Axl Smithin kova kohtalo aloittelevaa videokuvaajana. Ensin meni Emma-gaalan juontohommat ja sen jälkeen The Voice of Finlandin speakerin tehtävät. Mistä uusi homma Axlille ?

Nyt Nelonen, tai oliko se Kolmonen vai Vitonen, on halunnut autaa tätä sulavasanaisia ja mukavannäköistä kaveria. Kevään uutuutena alkaa tosi-tv-sarja nimeltään "Mistä uusi duuni Akselille ?".  Sarjan formaatti on yksinkertainen: jokaisessa jaksossa on viisi työnantajaa, jotka ehdottavat Axl Smithille uutta hommaa. Axl voi valita vain yhden homman. Kansa valitsee hänelle toisen duunin. Axl tekee viikon molempia vuorotellen ja valitsee yhden jatkoon. Syksyllä  katsojat saavat valita parhaiden joukosta yhden ammatin, johon Axl siirtyy välittömästi.  Huhut kertovat, että lukuisia tarjouksia on jo tullut. Tässä muutamia:

Tiettävästi eräs KHL:n jääkiekkomoguli ja oman TV-ohjelman vetäjä HH on tarjonnut jo juontohommia. Tosin HH haastattelee ja Axl vastailee. Vai oliko tämä oma ohjelmansa ?

Helsingin piispa Askola on tarjonnut näyttelijän paikkaa Tuomiokirkossa esitettävään joulunäytelmän, jossa käsitellään seitsemää suomalaisten kuolemansyntiä. Ne ovat kovasti piispan mielessä ja hän aikoo tehdä asialle jotain muutakin kuin puhua medialle.

Eräs Vesa-niminen kyläkauppias on halukas ottamaan Axln juontajaksi  keskisuomalaisen kaupan pihalle. Yleensä Vesa juontaa itse oheisohjelmat.  Kyläkaupassa käy paljon väkeä ostoksilla. Oheisohjelmat tuovat vielä enemmän väkeä. Vesa ei itse ehdi, kun joutuu roudaamaan perhettään Suoman ja Brasilian välillä.

Tuntemattomana pysyvä maailman suurin aikuisviihdettä esittävä yhtiö on tarjoutunut ostamaan tietyn kuvamateriaalin kuusinomeroisella summalla. Axlin ei itse tarvitse tehdä muuta kun antaa tiedostot firmalle ja Allekirjoittaa sopimuksen. Helppo homma ja messevä tili.

Eräs mainosrahoitteinen televisiokanava on halukas ottamaan Axlin meteorologiksi. Hänen tehtävänsä on esittää huonot ilmat ja kelit. Hän on niin positiivinen kaveri, että kurja sääkin tuntuu mukavalta. Siis : "Laajoilla alueilla kovaa pakkasta, myrskytuulesta, pilvistä ja rankkasateita. "


Ei kommentteja: