maanantai 21. maaliskuuta 2016

Ostin Bob Dylanin levyn

Itse asiassa ostin paketin, jossa oli kolme Dylanin cd-levyä. Hinta oli ruhtinaalliset 5 €. Ilokseni huomasin, että kaikki biisit olivat studiotavaraa. Joskus halpislevyt on tuottanut joku onnenonkijafirma ja äänitys on sen mukainen. Nyt oli toisin. Tämä oli Sonyn tuotantoa ja mukana myös itselleni tuntemattomia kappaleita. Mutta pääosa oli tuttua Dylania. Ei voi muuta kun hämmästellä äijän laajaa tuotantoa. Tälläkin levyllä on lukuisia hittejä, joita ovat tehneet tunnetuksi mies itse tai joku muu.

Vai mitä sanotte tästä listasta Dylanin tekemiä lauluja:
Mr Tamburine Man, Like A Rolling Stone, The Mighty Guinn, the Times They are A-Changin', Chimes of Freedom, All Along The Watchtower,  Watching the River Flow, Forever Young, Knockin' On Heavens Door, One More Cup of Coffee, Hurricane, Jokerman, Dark Eyes. Lisäksi 31 muuta tuntemattomampaan biisiä. Nautin kovasti tästä paketista.

Kaikenkaikkiaan Dylan on saanut aikaa viitisenkymmentä albumia. Voi vain kuvitella minkälaiset royaltit ja tekijänoikeuskorvaukset napsahtavat tilille joka vuosi. Ja perikunta kiittää, sillä se rahavirta ei lopu Dylanin kuoltuakaan.

Ei kommentteja: